ti 16.01. klo 22:00

Mali - Etelä-Afrikka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö Etelä-Afrikka laadukkaan Malin jyrän alle E-lohkon avauskierroksella?

Afrikan mestaruusturnauksessa on pelattu nyt muutama kisapäivä ja viihdyttäviä ja yllättävänkin maalirikkaita matseja on päästy todistamaan. Tiistaina kisarupeamansa avaavat E-lohkossa Mali ja Etelä-Afrikka – kaksikko kohtaa illalla Korhogossa. Tässä lohkossa on mukana myös Namibia ja Tunisia ja näistä jälkimmäinen on Malin ohella lohkon voittajasuosikki. Bafana Bafanalta vaadittaisiin siis mielellään jo venymistä jatkopaikan eteen tiistaina.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada pelkällä talletuksella ilmaisvedon ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Malin viime vuosien rekordi AFCONeista on melko kelvoton siihen nähden, että pelaajia on tuotettu Euroopan kentillekin ihan mukavasti. MM-kisoihin Mali oli selvitä, mutta Tunisia oli maalin verran kaksiosaisessa otteluparissa parempi. Kotkilla onkin jälleen odotukset korkealla ja kyllähän Hamari Traorén, Yves Bissouman ja Amadou Haidaran tähdittämällä rosterilla pitääkin olla.

Lorenz Köhler

@Lorenz_KO
The Stade Amadou Gon Coulibaly in Khorogo where 🇿🇦 Bafana Bafana will open their #AFCON2023 campaign tomorrow.

They face 🇲🇱 Mali at 22h00 (GMT+2).

#CAN2023 | @iDiskiTimes


Etelä-Afrikkaa ei sen sijaan nähty viime AFCONissa ollenkaan ja MM-tasolla Bafana Bafana on ollut mukana viimeksi kotikisoissa vuonna 2010. Rosterin taso ei taaskaan hurraa-huutoja nostata, kun suurin osa pelaajista pelaa sinänsä tasokkaassa Etelä-Afrikan liigassa. Ykköstähtenä häärää edelleen Al Ahlyssa pelaava Percy Tau. Rosteri on mitä ilmeisimmin kokonaan terveenä avausmatsin alla. Burnleyn Lyle Fosteria olisi kieltämättä kaipailtu joukkueeseen, mutta Foster jäi mieluummin edustamaan Claretsia Englantiin.

Mali lähtee tiistain koitokseen suosikkina ja kylläpäs tässä päästään myös vetoa lyömään suosikin puolesta. Etelä-Afrikan avut ovat puolustuspäässä, mutta eiköhän Mali tule jossain vaiheessa matsia kuparisen rikkomaan ja siinä vaiheessa menee Hugo Broosin suojateilla sormi suuhun.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.