to 06.06. klo 22:00

Mali - Ghana

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ghanan sähläämiselle ei näy loppua! Tuleeko seuraavaksi lunta tupaan Bamakossa?

Jalkapallokesä menee eurooppalaisesta näkövinkkelistä vahvasti EM-kisojen tahdissa, mutta myös muualla pelataan panoksellisia maaotteluita. Afrikassa katseet on kiinnitetty jo vuoden 2026 MM-turnaukseen ja torstaina on tarjolla Mali – Ghana-herkkupala Bamakossa! Kovaa nousua maanosan huipulle tekevä Mali lähtee noin 50-pinnaisena suosikkina matsiin markkinoilla.

*Ilmaisveto tarjolla pelkällä talletuksella! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Malin Afrikan mestaruusturnaus sujui aina puolivälierään asti suosiollisissa merkeissä. Tässä kohtaa tuli lähtö isäntämaa Norsunluurannikon käsittelyssä. Kotkilla ei kuitenkaan ole mitään hävettävää, sillä Elefantitkin olivat täysin kaadettavissa. Nyt tähtäimessä on Malin historian ensimmäinen MM-turnaus!

Malian Football 🇲🇱

@MalianFootball
Here’s a nice compilation of Mali’s new international Mamadou Camara 🇲🇱. A very talented player as you can see 👀


Malilta on sivussa kesäkuussa muun muassa Hamari Traoré, Massadio Haïdara, Yves Bissouma, Moussa Doumbia ja Moussa Djenepo. Ghanan merkittävimpiin poissaoloihin kuuluvat Daniel Amartey, Iñaki Williams, André Ayew, Denis Odoi, Iddrisu Baba ja Joseph Paintsil.

Ghanan futis on ollut MM-kisoihin selviämisestä huolimatta hiljattain melkoisessa myllerryksessä. Otto Addo on jälleen joukkueen päätirehtöörinä Chris Hughtonin saatua katastrofaalisen AFCONin seurauksena kenkää. Addon alaisuudessa maaliskuun treenipelit menivät penkin alle eikä vaikuta todennäköiseltä, että sittemmin olisi isoja edistysaskeleita otettu. Malin suora voitto maistuu lapulle.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.