La Liga su 02.01. klo 22:00

Mallorca - Barcelona

Nähdäänkö Mallorcalla nihkeää pallottelua? Barcelonalla on peräti 15 pelaajaa sivussa!

Barcelonalle saa sarjanousijan vieraana yli kakkosen kertoimia! Kukapa olisi uskonut, että tämäkin vielä joskus nähdään. Merkittäviä syitä tähän on tietenkin kaksi – 15 pelaajan poissaolot ja joukkueen nykytila. Onko nykykerroin sitten otteluun lähdettäessä liikaa? Kenties. Kannattaako tähän sijoittaa pää märkänä? Ei.

Mallorca ei suinkaan ole ongelmilta säästynyt. Dominik Greif, Matthew Hoppe ja Antonio Raíllo ovat loukkaantuneina. Epävarmoja sunnuntaille erinäisistä syistä ovat Joan Sastre, Íñigo Ruiz de Galarreta, Jordi Mboula, Salva Sevilla, Take Kubo, Jaume Costa, Aleksandar Sedlar, Ángel Rodríguez ja Amath N’Diaye. Avauksen miehiä on enimmillään kuusi sivussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Barcelonan saikkulista koostuu seuraavista pelaajista: Sergio Busquets, Gavi, Dani Alves, Sergiño Dest, Ousmane Dembélé, Memphis Depay, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Philippe Coutinho, Pedri, Jordi Alba, Ferrán Torres, Sergi Roberto, Abde Ezzalzouli ja Alejandro Baldé. Samuel Umtiti ja Clément Lenglet ovat kuntoutuneet, mutta hyökkäyspäässä on selvästi eniten ongelmia.

Vieraiden avauskokoonpanossa nähdään taas suurelle yleisölle tuntemattomia kasvoja. Luuk de Jong avaa todennäköisesti kärjessä ja Riqui Puig keskikentällä Nico Gonzálezin ja Frenkie de Jongin kanssa. Mielenkiintoista on nähdä, kenet Xavi valitsee vasemman pakin tontille, sillä B-joukkueessa vakuuttanut Mika Màrmol olisi luontainen valinta vasemmalle.

Poissaoloista huolimatta Barcelona on matsissa pelivälineen hallinnan suhteen kuskin paikalla. Barça saattaa hyvinkin yhden maalin kyetä esimerkiksi Ronald Araújon myötä iskemään erikoistilanteesta, mutta muuten on hyvin hankala nähdä vieraiden aiheuttavan liikaa ongelmia Mallorcalle. Samalla on todettava vieraiden olevan vahvalla alakerran koosteella matkassa. Barcelona on pelannut Xavin alaisuudessa tukun hyviä pelejä ja vaikka intensiivinen ja korkea prässi on omalla tavallaan riski, saatiin esimerkiksi Sevilla pidettyä maalipaikoilta käytännössä täysin poissa. Vedellään BTTS – No lapulle eli suomeksi: molemmat joukkueet eivät tee maalia.

10 euroa pelirahaa