La Liga pe 28.10. klo 22:00

Mallorca - Espanyol

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mallorcan meksikolaisvalmentaja hautoo yllätystä ja tällähän kelpaa rahastaa!

Viime kaudeksi La Ligaan nousseet Mallorca ja Espanyol kohtaavat perjantaina Visit Mallorca Estadilla. Javier Aguirren luotsaama kotijoukkue on ollut tällä kaudella kova pähkinä purtavaksi ultradefensiivisen pelitapansa vuoksi, mutta perjantaina on edessä ottelu, jossa Mallorcan voi odottaa olevan hieman tavallista aloitteellisempi.

Dominik Greif ja pian pelikunnossa oleva Tino Kadewere ovat sivussa isänniltä. Rodrigo Battaglia on pelikiellossa. Martin Valjentin Valencia-pelissä saamat kolhut eivät olleet vakavia ja slovakialaistoppari on kokoonpanossa perjantaina. Voi olla, että Aguirre siirtyy viiden alakerrasta hyökkäävämpään muotoon, mikä vaikuttaisi melko isosti perjantain maaliodottamaan. Adrià Pedrosa on Espanyolin ainoa merkittävä poissaolo. Rubén Sánchez lienee myös sivussa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Real Mallorca

@RCD_Mallorca
Ahí está el plan secreto del míster🤭☺️


Espanyol kuuluu La Ligan keskikastin hyökkäysvoittoisempaan päähän ja Diego Martínezin suojatit pyrkivät kontrolloimaan keskikenttää myös perjantaina Mallorcalla. Martínezilla on vastata Mallorcan tarjoamaan ilmauhkaan, sillä kärjessä painiva Joselu on voittanut peräti 66% pääpalloistaan tällä kaudella – loistava lukema hyökkääjälle!

Markkina tuntuu odottavan, että Mallorca pysyy tutussa 5-3-1-1-muodossaan ja sillä hyvä. Vaikka näin kävisi, on overeissa hieman ilmaa. Jos Aguirre lähtee haastamaan vieraitaan ylempänä, on suurimaalisuudessa jo hieman isompaakin etua. Huomioidaan panostuksessa molempien vaihtoehtojen todennäköisyys.