La Liga ma 14.03. klo 22:00

Mallorca - Real Madrid

Sarjanousija jyrätään maanrakoon!

Real Madridilla pelit jatkuvat huikean PSG-voiton jälkeen ja nyt on vastassa astetta helpompi vihulainen Mallorcalla. Los Blancos on virittäytynyt melko jäätävään kevätformiin ja todennäköisesti Mallorca on maanantai-illan matsissa vain suupala. Real Madridin kertsit riittävät hyvin peleille.

Katsastetaan kokoonpanot alkuun. Mallorcalta on sivussa Manolo Reina ja Dominik Greif, joten Sergio Rico on veräjällä. Íñigo Ruiz de Galarreta on pahan polvivamman takia sivussa syyskuulle. Carlo Ancelottilla ei ole akuuttia rotaatiotarvetta, sillä seuraava matsi on sunnuntain El Clásico. Koko pelaajisto on terveenä ja pelikelpoisena.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Mallorcalla on alla neljä perättäistä tappiota ja putoamiskamppailu on karu realiteetti – ei mikään ihme sinänsä sarjanousijalle, vaikka kesällä ja talvella onkin satsattu. Ainoa realistinen mahdollisuus Luis Garcían miehistölle on Real Madridin mahdollinen ähkytila ja ulospuhallus keskiviikon jälkimainingeissa.

Betsi-ideana on varsin edukas Real Madrid -1. Kertoimet ovat jo hieman syöksyssä näin kirjoitushetkellä, mutta vielä päästään normibetsin verran painamaan valkopaidoille. Kyllä tässä pitäisi vierailijan jyrätä kaiken järjen mukaan heikompi vastustajansa maanrakoon. Jos kuitenkin Real voittaa vain yhdellä osumalla, veto mitätöityy.

10 euroa pelirahaa