UHMAPELAAJAT su 02.10. klo 16:00

Malmö - Brynäs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämän suomalaisen hurja pyssy on maailman eliittiä! Laukooko entinen NHL-tykki maalitilinsä auki SHL:ssä?

Edellisellä sesongilla pahasti flopannut Malmö on ottanut aloittanut tällä kaudella loistavasti. Pistetili on karttunut kaikissa neljässä ottelussa, eikä joukkue ole kohdannut rupusakkeja. Avauskierroksella nasahti vierasvoitto mestarisuosikkeihin lukeutuvan Skellefteån kotiluolassa ja tämän jälkeen sekä Frölunda että Rögle ovat kaatuneet Tomas Kollarin miehistön käsittelyssä. Suomalaisluotsin Mikko Mannerin Brynäsin startti on ollut yskähtelevämpi.

Malmö Redhawks on saanut lentävän lähdön SHL-kauteen, mikä on otettu ilolla vastaan eteläruotsalaisittain, sillä viime kaudesta tuli täysi pannukakku. Lopulta ryhmä oli viimeinen joukkue putoamisrajan yläpuolella. Kuten kaikissa pohjoismaisissa huippusarjoissa, myös Ruotsissa joukkueet ovat vahvistuneet reilusti alkaneelle sesongille. Sama koskee Malmötä ja Kollarilla käytössä olevalla miehistöllä pääsee taistelemaan kelposijoituksista runkosarjassa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Yksi kiinnostavimmista nimistä isäntien riveissä on ehdottomasti Winnipeg Jetsin organisaatiosta takaisin Eurooppaan palannut Kristian Vesalainen. Neljässä ensimmäisessä ottelussa suomalaistykin syöttötili on karttunut parilla pinnalla, mutta maalihanat ovat yhä avaamatta. Erinomaisen ylivoimapelaajan laukausta ei ole unohdettu kaudella 2017–2018 HPK:ssa ja Kärpissä syntyneiden 22 runkosarjamaalin jälkeen. Tästä kaudesta on povattu 23-vuotiaan uutta nousua ja väläyksiä kyvyistä on jo nähty.

Mannerin luotsaama Brynäs ei odotetusti ole tappiinsa organisoitua kiekkoa pelannut, vaan useita luomukiekon elementtejä on pelaamisessa. Toisteisuuden puuttuminen puolustuspelaamisessa on kuitenkin iso ongelma. Alakerrassa tekemisessä pitäisi olla selvä sapluuna, jota joukkue tai vähintään kulloinkin kehässä oleva ketjukoostumus noudattaa.

Malmö Redhawks

@Malmo_Redhawks
Vem blev gladast vid 1-0-målet i går, du eller Fredrik Händemark?

#HjärtaKvalitetStolthet

Huippumaalivahdin Anders Lindbäckin torjuntaprosentti 83,33% kolmessa ottelussa kertoo paljon puolustamisen laadusta. Toinen maalivahti Veini Vehviläinen on ollut uunissa parissa matsissa, mutta hyvistä veskareista ei ole iloa kenttäpelaajien tekemisen ollessa sekundaa. Nähtäväksi jää, kumpi on tolppien välissä sunnuntaina – hellettä on joka tapauksessa luvassa tulikuuman isännän pommittaessa laukauksia.

Betsivalinnaksi maistuu Vesalaisen täysosuma. Suomalaisen terävää rannelaukausta päästiin ihailemaan pari kertaa myös rapakon takana ja se on ehdottomasti maailmanluokkaa. Kakkosketjussa ylivoiman täsmäase pääsee pelaamaan entisen San Jose Sharksin sentterin Fredrik Händemarkin sekä peräti kolme maalia neljässä matsissa mättäneen Emil Sylvegårdin kanssa. Sunnuntaina voisi olla Vesalaisen vuoro onnistua ja kerroin on erinomainen!