Allsvenskan ma 07.08. klo 20:00

Malmö - Halmstad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Malmölle rutiinivoitto luvassa – kuinka Halmstad selviytyy edellisen kierroksen murskatappion jälkeen?

Maanantaina Allsvenkanissa sarjakärkeen himoitseva Malmö saa Halmstadin vieraakseen. Kotijoukkueelle pitäisi olla rutiinivoitto tarjolla, sillä tasoero on jo valmiiksi suuri ja lisäksi vieraat joutuu tulemaan toimeen ilman ykkösvahtia. Kauden aikaisemmassa kohtaamisessa Malmö hallitsi ottelua mielin määrin, vaikkakin loppulukemiksi jäi hillitty 0-1.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Matsiin lähdettäessä Malmö on tasapisteissä Häckenin kanssa Elfsborgin johtaessa sarjaa viiden pisteen erolla. Malmön vire viime aikoina ei ole ollut missään nimessä optimaalinen, sillä vaikka parin tappion ja tasapelin jälkeen Värnamo kaatui lukemin 3-1, oli ottelu maalipaikkojen osalta lähempänä tasapeliä. Jälleen kerran maalipörssiä johtavan Isaac Kiese Thelinin yksilötaito oli ratkaisevassa asemassa. Osan ailahtelusta selittää se, että rosteri on muuttunut jonkin verran ja myös loukkaantumiset on olleet rasitteena. Edelleen sivussa ovat ainakin Busanello sekä Stefano Vecchia.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
3-1 Malmö FF! Isaac Kiese Thelin gör sitt andra för kvällen mot IFK Värnamo! 🎯

Halmstadilta nähtiin viime kierroksella kauden pahin pohjanoteeraus, kun se hävisi sarjajumbo Varbergille kotiyleisön edessä lukemin 0-5. Ottelu oli toki maaliodottamien osalta huomattavasti tasaisempi, mutta Halmstadin kannalta kaikki mikä vain pystyi meni pieleen. Ykkösvahti Malkom Nilsson Säfqvist otettiin alussa loukkaantumisen takia vaihtoon ja hän on toistaiseksi sivussa. Vähälle vastuulle jäänyt Malte Påhlsson joutuu todella kovaan paikkaan, sillä Malmön hyökkäys on aivan sarjan eliittiä.

Malmö ei ole aivan parhaassa iskussa ollut, mutta viime kierroksen voitto palautti kelkkaa hieman raiteilleen ja kotiyleisön edessä Halmstadin pitäisi kaatua ilman ongelmia. Halmstadin alakerta ei aivan sarjan huonoimpiin kuulu, mutta Malmön tulivoima ja vieraiden maalivahtitilanne nostaa isäntien maaliodottaman korkealle. Vedoksi napsitaan kotivoittoa vähintään kahden maalin erolla.