Allsvenskan ma 27.06. klo 20:00

Malmö - Helsingborg

Malmö palaa pitkältä tauolta vahvempana! Skånen derbyn pitäisi olla isännille pala kakkua

Allsvenskan tarjoilee maanantaille yhden ekstramaukkaan matsin Skånen derbyn muodossa. Ottelu on joukkueille ensimmäinen kilpailullinen kamppailu pitkän ottelutauon jälkeen ja ainakin Malmö on saanut breikin aikana rivistöään parsittua takaisin kasaan melko hyvin. Ennen taukoa joukkue konttasi peräti kolmen ottelun tappioputkessa, mutta nyt kentällä saatetaan nähdä hyvinkin erilaisella ilmeellä varustettu miehistö.

Ruotsin pääsarjan suurin ennakkosuosikki on ollut tällä kaudella odottamattomissa vaikeuksissa. 11 pelattua ottelua ovat tuoneet ainoastaan 18 pistettä ja tällä hetkellä ryhmä on viidentenä taulukossa. Toki kautta on vielä paljon jäljellä, eikä eroa kärkeen ole kuin kuusi pistettä. Hyökkäyspäässä on ollut melko kuivaa, kun maaleja on syntynyt keskimäärin ainoastaan yksi per ottelu. Tauko on kuitenkin tehnyt rikkonaiselle pelaajatilanteelle hyvää ja useampi tärkeä palanen on kuntoutunut.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Skånen derbyssä vieraaksi saapuvalle Helsingborgille alkukausi on ollut odotetun heikko ja se on sarjassa viimeisenä. Tauon aikana joukkueessa tapahtui jonkin verran liikehdintää, kun brasilialaispuolustaja Diego Fumaca saapui joukkueeseen ja vähälle vastuulle jätetty Rasmus Karjalainen puolestaan liikahti pitkästä aikaa Veikkausliigaan AC Oulun väreihin. Alakertaa oli syytäkin vahvistaa, sillä omissa on kolissut tuplasti tehtyihin maaleihin verrattuna ja lähes kahdesti per ottelu.

Kotiedulla höystettynä pöytä on tässä paikallisväännössä täysin Malmölle katettu. Pitkä tauko tuo toki kysymysmerkkejä, mutta sitä isäntä tarvitsikin. Joukkue on päässyt harjoittelemaan laadukkaasti ja useita pelaajia on kuntoutunut. Pelivalinnaksi otetaan, että kotijoukkue iskee pallon maaliin vähintään kolmesti (yli 2,5). Hyökkäyspäässä on pitkästä aikaa hyvä pelaajatilanne ja sama koskee keskisektoria.

10 euroa pelirahaa