Allsvenskan la 09.07. klo 16:00

Malmö - Varberg

Onko Malmö taas vaikeuksissa? Mestarien liigan ensimmäinen karsintaottelu aiheutti sydämentykytyksiä

Malmö on kyntänyt tällä kaudella pahasti ja etenkin maalinteko on tuottanut sille Allsvenskanissa suuria ongelmia. Edellisellä kierroksella tuli pataan Sundsvallia vastaan ja tiistaina joukkue avasi Mestarien liigan karsinnat – tällä kertaa maaleja kyllä syntyi, mutta Vikingur aiheutti silti yllättävästi ongelmia suurseuralle. Varbergin pitäisi tavallisesti olla isännille pelkkä suupala, mutta edellisessä matsissaan Värnamon IFK:n puhtaasti voittanut vierailija voi tehdä tästä todella hankalan kamppailun kotijoukkueelle.

Ainoastaan 14 maalia Allsvenskanissa pelaamissaan 13 ottelussa kuluvalla kaudella iskenyt voittajasuosikki Malmö majailee viidentenä sarjassa. Eroa kärkeen on neljä pistettä ja skånelaisilla on ottelu enemmän pelattuna suhteessa piikkipaikkaa pitävään Häckeniin. Aiemmin tällä viikolla joukkue avasi myös Mestarien liiga -karsintansa, eikä matsi sujunut erityisen vakuuttavasti – pubijoukkueeksikin joskus tituleerattu Vikingur Reykjavikista taisteli, mutta taipui lopulta 3–2-numeroin. Ottelu tuotti yllättävänkin paljon ongelmia viime kaudella Mestarien liigassa pelanneelle isännälle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Edellisessä Ruotsin pääsarjakamppailussa tuli vieraissa lunta tupaan Sundsvallia vastaan, mikä oli jättimäinen yllätys. Ainakin Adi Nalic ja Søren Rieks ovat luultavimmin edelleen sairastuvalla, joten siltä osin apuja ei ole tulossa. Erityisen kovaa luottoa Malmön joukkueeseen ei tällä hetkellä ole. Joukkue lähtee melkeinpä kaikkiin matseihinsa järkälemäisenä ennakkosuosikkina ja ainakaan tällä hetkellä betsivalintoja ei todellakaan tee mieli hakea isäntien kautta. Nähtäväksi jää, millaisen mausteen isäntien tuore hankinta Moustafa Zeidan tuo mukaan – tällä kaudella kahdeksassa matsissa on syntynyt yksi maali Sirius IK:n paidassa.

Varberg olisi normaalisti selvä pisteautomaatti isännälle ja sen rutiininomainen voitto 2–0- tai 3–0-lukemin todennäköisin lopputulos. Tällä hetkellä Malmön maalintekopelaaminen on kuitenkin todella tukkoista, eikä keskitysten lisäksi toimivia murtautumismalleja ole. Vierailija on päästänyt tällä kaudella ainoastaan 19 maalia omiin, vaikka se onkin sarjassa selvästi alemmassa keskikastissa. Betsivalinnaksi haetaan vieraiden voitto tasoituksella +1,5. Veto osuu Malmön yhden maalin voitolla, tasapelillä sekä Varbergin voitolla.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa