Allsvenskan ma 31.07. klo 20:00

Malmö - Värnamo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Malmön vaikeudet jatkuu – Värnamolla revanssi kiikarissa!

Allsvenskanissa kierros paketoidaan maanantaina kahdella ottelulla ja lähtökohtaisesti yksipuolisempi matsi käydään Malmön isännöidessä Värnamoa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kesäkuun alkupuolella ja tuolloin Malmö poistui viheriöltä voittajana lukemin 1-3, mutta maalipaikkojen osalta edes tasapeli ei olisi ollut täysi vääryys. Jälleen Malmö lähtee selvänä suosikkina, mutta isäntien yllä on ollut viime aikoina tummia pilviä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa itsellesi 30€ ilmaisveto!

Malmön tuloskunto on ollut viime aikoina kaukana optimaalisesta ja mestaruustaistossa kovimmille haastajille Häckenille ja Elfsborgille on annettu liikaa siimaa. Toki Malmö on pelannut vähiten, mutta ilman edellisten kierrosten nukahduksia se voisi olla kärkipaikalla. Ensin tuli tappiot Mjällbytä ja Djurgårdenia vastaan ja viime kierroksella AIK:n vieraana oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin. Loukkaantumistilanne alkaa olla taas parempi, sillä näillä näkymin enää vain Stefano Vecchia on sivussa avauksen pelaajista.

Malmö FF

@Malmo_FF
Det slutar mållöst på Friends Arena.

#AIKMFF

Värnamo löytyy sarjataulukosta alemmasta keskikastista. Vaisut otteet hyökkäyspäässä on rajoittanut pistesaldoa, mutta isossa kuvassa Värnamo on onnistunut pitämään puolustuspään hyvin tukossa. Edellisellä kierroksella irtosi toistaiseksi kauden isoin voitto, kun huippujoukkue Häcken kaatui lisäajan osumalla lukemin 1-0. Esitys oli Värnamolta vahva, vaikkakin Häckenillä tosin oli taustalla isoja rasitteita. Alustavasti vieraiden pitäisi päästä matsiin ilman minkäänlaisia kokoonpanohuolia.

Vaikka Malmö lähtee matsiin suurena suosikkina, ei Uhmapelaajat pysty aivan täysin ostamaan nykyisiä kertoimia edellisten kierrosten esitysten perusteella. Värnamo laittoi edellisessä kohtaamisessa Malmön ahtaalle tuloksesta huolimatta ja Häckenin nollaaminen viime kierroksella oli iso onnistuminen lähtökohdista huolimatta. Tähän matsiin lähdetään hakemaan vieraiden menestystä +1,5 maalin tasoituksella.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Värnamo +1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.