EM-karsinnat pe 16.06. klo 21:45

Malta - Englanti

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tärkeä pelaaja sivussa! Kuinka pahasti Englanti teurastaa jalkapallomaailman lilliputin?

Lilliputtijoukkue Malta joutuu mahdottoman tehtävän eteen – eli otteluun Englantia vastaan – ilman yhtä tärkeimmistä pelaajistaan. Toki vierailla on niin ikään merkittäviä pelaajia poissaolijoiden listalla, mutta hurjan kokoonpanon Gareth Southgate silti saa jalkeille. Pitää muistaa, että englantilaisilla on tässä maaotteluikkunassa myös kotiottelu Pohjois-Makedoniaa vastaan ja se on ehkä ennalta hieman vaativampi matsi. On kiinnostavaa nähdä, miten valmennus peluutuksen kanssa kikkailee, vai kikkaileeko.

*Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon Englannin matsiin.

Englannin joukkue kesäkuun karsintaotteluihin on odotetun vahva siitä huolimatta, että puolustaja Lewis Dunk ja hyökkääjä Jude Bellingham jäivät sivuun viime hetkillä. Lisäksi alakerran vakiokalustosta puuttuvat ainakin Ben Chilwell ja Reece James sekä yläkerrasta puolestaan Raheem Sterling ja Mason Mount. Toki lienee myös muistammisen arvoista, että Ivan Toney ei sopupelisyytteiden vuoksi tulleen pelikieltonsa myötä saa edustaa sen paremmin maajoukkue- kuin seuratasolla.

England

@England
Gareth Southgate’s first game in charge of the #ThreeLions was against Malta back in 2016 👊

Malta on jalkapallomaana lähinnä huono vitsi, mutta joukkueessa on muutama mielenkiintoinen nimi. Yksi heistä on 29-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Teddy Teuma, joka loisti Belgian Pro Leaguessa yhtenä kalkkiviivoille saakka mestaruudesta taistelleen Royale Union Saint-Gilloisen tähtipelaajista. Peräti 12 maalia kansallisessa sarjassa seurajoukkueelleen alustanut Teuma oli isossa roolissa myös USG:n upeassa nousussa eurooppalaisen jalkapalloväen tietoisuuteen loistavan europelikauden osalta.

Tilanne Englanti-ottelussa on Maltan kannalta sellainen, ettei sillä ole kokoonpanossaan kuin kaksi saaren ulkopuolella palloilevaa pelaajaa. Tämä on huono uutinen ja teuraalle lilliputti joutuu pahemman kerran, siitä ei ole kahta sanaa. Englantilaisittain murskavoitto Maltalla irtoaa miehistöllä kuin miehistöllä ja tavallistakin surkeammalla kokoonpanolla pelaava kotijoukkue saattaa hyvin olla täysin reikäjuustoa vieraiden käsittelyssä. Southgatella varamiehetkin ovat kovia ukkoja, jotka voivat painaa kaapin poikineen maltalaisten reppuun, joten peluutukselle ei kannata uhrata liian montaa ajatusta loppupeleissä. Betsit vedetään ottelussa yli 4,5 maalia -kohteelle tymäkällä kertoimella.

Nappaa 25€ ilmaisveto Englannin matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Englannin matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.