FA Cup pe 27.01. klo 22:00

Manchester City - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peru perjantain suunnitelmasi! Ottaako Valioliigan sarjakärki niskalenkin Manchester Citystä?

FA Cupin neljäs kierros aloitetaan perjantaina kunnon bängerillä, kun Valioliigan suurimmat mestarikandidaatit kohtaavat Etihad Stadiumilla. Arsenal on tällä kaudella ollut pisteiden valossa vahvempi, mutta Cityä ei lähdetä poissulkemaan vielä minkään kilpailun voittokahinoista.

Cityltä puuttuu perjantaina ainoastaan Phil Foden, joka tosin voi selvitä vielä penkille asti. Guardiolan kierrätystoimet jatkuvat isolla todennäköisyydellä. Tykkimiehet matkustavat Manchesteriin ilman Mohamed Elnenyä, Gabriel Jesusia ja Reiss Nelsonia. Arsenalin tuore talvihankinta Leandro Trossard voi olla jo avauskokoonpanossa, sillä Gabriel Martinellin formi ei talvella ole ollut alkukauden veroinen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Pep Guardiolan ryhmä on ollut alkuvuodesta ajoittain pahoissakin vaikeuksissa. EFL Cupissa tuli lähtö Southamptonin käsittelyssä ja Manchesterin derbyssäkin tuli Valioliigassa noutaja. Nyt on sentään alla voitot Tottenhamista ja Wolvesista, joten taas on tilaa hengittää. Valioliigassa kuitenkin mestaruus alkaa olla työn ja tuskan takana, sillä Arsenalia ei tuntuisi juuri nyt pysäyttävän mikään.

Mikel Artetan miehistö saakin perjantaina erinomaisen tulikokeen ja tämän ottelun jälkeen ollaan takuulla viisaampia myös Arsenalin Valioliigamestaruusmahdollisuuksien suhteen. Arsenalin kertoimet perjantaille ovat mukavasti koholla. Cityn toki on oltava kotonaan suosikki ketä tahansa vastaan, mutta Uhmapelaajat näkee matsin paljon tasaisempana kuin markkina tällä hetkellä. Arsenalin tuplamahdollisuutta peleihin!

Näin revit Arsenalista maksimit irti!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tuplamahdollisuus X2:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tuplamahdollisuus X2” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.