su 06.08. klo 18:00

Manchester City - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pokaali jaossa Wembleyllä! Venyykö verkko huolella kauden alun kunniaksi?

Englannissa pelataan sunnuntaina kilpailullisen kauden avaava Community Shield-matsi Wembleyllä. Vastakkain ovat Manchester City ja viime kaudella kakkossijan Valioliigassa pokannut Arsenal, jolla onkin takuulla paljon hampaankolossa viime kauden loppumetrien sulamisen jäljiltä. Onko Manchester Cityllä maha täynnä triplakevään jälkeen vai vieläkö Pep Guardiolan poppoolla piisaa nälkää?

*Tästä haltuun elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kilpavarustelu Valioliigassa on ollut jälleen armotonta kesällä, mutta Manchester City ei toistaiseksi vallan hulluksi ole näissä operaatioissa mennyt. Josko Gvardiol ei todennäköisesti pelaa vielä sunnuntaina, mutta Mateo Kovacic nähtäneen avauksessa asti. Kevin De Bruyne on vielä sivussa – belgialainenhan loukkasi kunnolla takareittään Mestarien liigan finaalissa.

Manchester City

@ManCity
A big win on our journey to a seventh FA Cup! 🏆

@NathanAke with the goal against Arsenal back in January 👇


Arsenal valmistautuu Valioliigan ja kotimaan cup-kilpailujen ohella nyt myös Mestarien liigaan, joten joukkueeseen on hankittu mahtavaa leveyttä. Declan Rice tuli ilmiselväksi avauksen ukoksi keskikentälle ja alakertaa saapui vahvistamaan Ajaxista Jurriën Timber. Kun Gabriel Jesus on polvivaivaisena sivussa, lienee Eddie Nketiahilla luvassa avarin paikka sunnuntaina.

Vaikka preseason-peleistä ei kannata valtavia johtopäätöksiä koskaan vetää, on molemmilla joukkueilla kuitenkin alakerta vuotanut näissä peleissä ohittamattoman paljon. De Bruyne ja Gabriel Jesus puuttuvat sunnuntaina yhtälöstä, mutta tulivoimaa on viheriöllä kuitenkin niin paljon, että eiköhän tässä päästä nautiskelemaan kauden alkajaisiksi vähintään muutaman maalin verran.