Valioliiga ke 26.04. klo 22:00

Manchester City - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei epäselvyyttä! Manchester City tuhoaa Arsenalin huippukamppailussa ja marssii väistämättä mestaruuteen

Arsenal pidensi viime perjantaina tasapeliputkeaan Valioliigassa. Näin ollen ero huippuvireiseen Manchester Cityyn on ainoastaan viisi pistettä, vaikka tykkipaidoilla on otteluita kaksi enemmän pelattuna. Keskiviikkona tarjotaan kenties koko kauden herkullisin – tai ainakin merkityksellisin – Valioliiga-kamppailu. Keskiviikkona voitolla on mahdollisuus tarrata lujasti kiinni mestaruuteen.

Käsittämättömän vahvassa iskussa oleva ja helmikuun loppupuolelta saakka pelkkiä voittoja Englannin kentillä napsinut Manchester City on todella vahvoilla kärkikamppailussa. Tämä ei valitettavasti ole mennyt ohi kertoimenlaskijoilta ja kotivoitolle tarjottu palautus on vajonnut melko vaatimattomalle tasolle alkuviikolla – tasoitusvedoilla saadaan kuitenkin yhä orastavasti revitellä. Joka tapauksessa kotijoukkueen ainoa poissaolija on Nathan Aké, joten se saa viikonlopun FA Cup -miehistöön verrattuna kokoonpanollisen tuoretta laatua kehiin.

Arsenal esiintyi viime perjantaina melkoisen heikosti etenkin puolustussuuntaan, kun heittopussi Southampton onnistui latomaan nimellisen sarjakärjen pussiin peräti kolme maalia. Tykkimiehistölle tämä tarkoitti 3–3-tasapeliä eli jo kolmatta perättäistä pistemenetystä. Liverpoolia, West Hamia ja viimeksi sarjajumboa vastaan tulleilla tasureilla se on kadottanut peräti kuusi älyttömän tärkeää pinnaa mestaruuskamppailun ollessa kuumimmillaan.

Manchester City

@ManCity
Who's that hiding? 👀

Pelaajatilanne ei vierailla ole aivan yhtä ruusuinen kuin vierailla. Tuoreimpana kysymysmerkiksi on noussut sairastelusta kärsineen Granit Xhakan pelikunto. Mohamed Elneny sekä puolustajat Takehiro Tomiyasu ja William Saliba jatkavat varmuudella sairastuvalla. Tällä hetkellä on äärimmäisen vaikeaa uskoa Mikel Artetan löytävän entistä aisapariaan Pep Guardiolaa vastaan aseita pisteille saati voittoon. Superiskussa oleva isäntä on valumassa väkisin mestaruuteen.

Seitsemän viimeisintä keksinäistä kamppailua nimiinsä vienyt kotijoukkue ei ole antautumassa sen paremmin keskiviikkonakaan. Tämän vuoden puolella pelatuissa matseissa Arsenal on kärsinyt Guardiolan joukkoja vastaan 1–0-tappion Englannin Cupissa sekä 1–3-kotitappion Valioliigassa. Taivaansiniset on liian kova pala purtavaksi Artetan miehistölle eikä mestarista ole tämän matsin jälkeen suurta epäselvyyttä. Betsivalinnaksi maistellaan isäntien voitto vähintään kahdella maalilla (Manchester City -1,5).

Manchester City

@ManCity
Of course it's @ErlingHaaland! 💪

Manchester City

@ManCity
Who's that hiding? 👀

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Manchester City -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Manchester City -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.