ke 03.04. klo 22:15

Manchester City - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Unai Emery masterclass Manchesterin illassa? Uhmapelaajien lapulla maalimääriä!

Sunnuntaina Arsenalin kanssa kärkikamppailussa pistejakoon päätynyt Manchester City on lähes pakkovoiton edessä keskiviikkona, kun Aston Villa tulee vieraaksi Etihad Stadiumille. Piste-eroa piikissä nyt keikkuvaan Liverpooliin on kolmen pisteen verran ja kauden lopussa mestaruuspokaalin pokkaavan joukkueen on kyettävä nämä matsit klaaraamaan.

*Huntilla ilmaisvetoja! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vielä neljäntenä oleva Villa tuskin ensi kaudeksi on selviämässä UCL:ään, kun loppukauden otteluohjelma on armottoman kova. Unai Emeryn ryhmä voitti syyskaudella Cityn Birminghamissa, joten aivan ylitsepääsemättömän korkea vuori ei sentään ole kyseessä. Majutauolta Villa palaili voitokkaasti kellistämällä Wolvesin kotona 2-0, joten toistaiseksi Tottenham pysyy takana.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Manchester awaits.


John Stones on isänniltä jälleen pelikykyinen, mutta Kyle Walkeria vielä odotellaan. Edersonin tilanne on noin 50-50 keskiviikkoa ajatellen. Villalta on sivussa Emi Buendía, Boubacar Kamara, Tyrone Mings, Matty Cash ja pelikieltoa lusiva John McGinn. Ollie Watkins ja Jacob Ramsey voivat myös joutua jättämään matsin väliin.

Korkealla linjalla usein pelaava Villa lähtee todennäköisesti Manchesterissa pelaamaan astetta konservatiivisemmin. Cityltä voi olla esimerkiksi Kevin De Bruyne lepovuorossa, joten vieraiden puolustuksen avaavia syöttöjä voidaan joutua odottelemaan muilta. Sikäli kun Watkinskin puuttuu vierailta, on underissa mehua!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.