Valioliiga su 12.02. klo 18:30

Manchester City - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vaativa ajanjakso! Selviääkö Manchester City tällä kertaa kunnialla ja syttyykö Erling Haaland?

Manchester Citylle on tiedossa reilusti vaativia otteluita lyhyessä ajassa, sillä joukkue kohtaa sarjakärjen Arsenalin alkavalla viikolla ja kamppailut Mestarien liigassa jatkuvat jo sitä seuraavalla. Vielä sunnuntaina Etihadille saapuu kuitenkin vieraaksi Aston Villa, joka on ollut viime aikoina liikenteessä hyvällä ilmeellä. Onko birminghamilaiskatraalle mitään tarjolla?

Isäntä sössi totaalisesti ensimmäisen kunnollisen etsikkoaikansa kuroa Arsenalia kiinni Valioliigan kärkipäässä, kun se konttasi Tottenhamia vastaan viime viikonloppuna 1–0-vierastappioon. Tykkimiehille on sattunut hiljattain pari pistemenetystä, jotka avasivat sarjakakkoselle ainakin hetkellisen iskupaikan. Toki toinen erinomainen sauma kuroa eroa kiinni tarjoutuu jo tulevana keskiviikkona, kun Pep Guardiolan miehistö vierailee Emirates Stadiumilla Valioliigan merkeissä. Tällä hetkellä Arsenal johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla Cityyn, kun molemmilla joukkueilla on 21 pelattua kamppailua.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villa -ottelun alla kotijoukkueen pelaajatilanne näyttää hyvälle. Phil Foden on tervehtynyt ja palaa kokoonpanoon, joten John Stones on ainoa poissaolija sunnuntaina. Guardiola on varmasti miettinyt peluutuksensa todella tarkkaan, sillä isäntä pelaa seuraavien kymmenen päivän aikana peräti neljä kamppailua. Aston Villaa sekä Arsenalia vastaan käytävien taistelujen jälkeen luvassa on Valioliigaa Nottingham Forestin vieraana sekä Mestarien liigaa RB Leipzigin kotinurmella.

Manchester City

@ManCity
🔜 City v Villa!

Vierailija on esiintynyt hyökkäyssuuntaan pirteähkösti viime aikoina, mutta omissa on kolissut. Esimerkiksi viime viikonloppuna Leicester pussitti Villa Parkilla pallon neljä kertaa Emiliano Martinezin selustaan. City ei pienestä ailahtelustaan huolimatta kuulu maalipaikkoja tuhlaileviin joukkueisiin – saako Unai Emeryn miehistö esimerkiksi Erling Haalandia lainkaan kuriin? Aston Villan sairastuvalla jatkavat Diego Carlos, Bertrand Traoré sekä Jed Steer.

Peruuttelemalla Aston Villa syö taatusti omat mahdollisuutensa ja sen tietää myös kesken kauden joukkueen peräsimeen tullut Emery. Astetta isompi maali-iloittelu ei lainkaan yllättäisi ja yli 3,5 maalia -kohde maistuu erinomaisesti lapulle, kun kerroin on ladattu kattoon ja siitä läpi. Tsekkaa alta ohjeet ja poimi ilmaisveto kyytiin kaupanpäällisinä!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Maalimäärä yhteensä – yli 3,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Maalimäärä yhteensä – yli 3,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 57,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.