Mestarien liiga ti 05.04. klo 22:00

Manchester City - Atlético Madrid

Älä koskaan aliarvioi euro-Atléticoa!

Aivan mahtavaa herkkua on tarjolla tiistaina jatkuvissa Mestarien liigan pudotuspeleissä. Puolivälierävaihe on edessä ja tähän kohtaan saadaan Pep Guardiola vs. Diego Simeone -välienselvittely. Iso yleisö mieltänee Atlético Madridin ns. bussijoukkueeksi, mutta tässä nyt ei ihan koko totuus ole.

Simeone juoksuttaa todennäköisesti Etihadin viheriölle kolmen miehen topparilinjan. Tarkoituksena on ehdottomasti viedä ratkaisu paluuosaan Wanda Metropolitanolle ja vaikkei vierasmaalisääntö ole enää voimassa, olisi jo Manchesterissa hyvä käyttää vähät maalipaikat hyväksi. Atléticolla on kelvollisia aseita tähän, eikä vähiten huippuvireisen João Félixin myötä. Myös Matheus Cunha on taas käytettävissä, mutta Yannick Carrasco, José María Giménez ja Héctor Herrera puuttuvat.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Pelinkuva on suurin piirtein selvä, sillä Guardiolan suojatit ottavat aivan varmasti pallonhallinnan itselleen ja Atlético pakotetaan matalaan blokkiin, jossa vieraiden on sitten vain selviydyttävä. Kyle Walker ei pelaa Cityltä, joten juoksuvoimavertailussa Atléticon hyökkäys ei aivan paperia ole, kunhan Luis Suárez ei ole avarissa. Työmoraaliin vieraat eivät missään nimessä kaadu.

Ideana tiistaille on molempien joukkueiden maalinteko ja bookkerina on TurboVegas. Atléticon hyökkäyspää ei ole missään nimessä paperia ja kertaalleen Atletille pudotuspeleissä hävinnyt Guardiolakin tämän tietää. City menee todennäköisesti jatkoon, mutta Atlético tekee homman Citizensille vaikeaksi, jos avausosa ei ihan murskajaisiksi mene. Cityn alakerrasta puuttuu Walkerin lisäksi myös Rúben Dias, mikä nyt ei ainakaan kotijoukkueen nollapelimahdollisuuksia paranna.

10 euroa pelirahaa