Mestarien liiga ti 11.04. klo 22:00

Manchester City - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jäitä hattuun! Manchester Cityn ja Bayern Münchenin ensimmäisessä kohtaamisessa ei vielä juhlita maaleilla!

Mestarien liigan puolivälierissä kaatuu väkisinkin ainakin yksi titaaneista, kun Manchester City ja Bayern München ottavat yhteen. Ensimmäinen osa on edessä tiistaina Etihad Stadiumilla ja asetelmat ovat herkulliset! Bayern München vaihtoi hiljattain valmentajaa, kun Thomas Tuchel korvasi potkut saaneen Julian Nagelsmannin. Pep Guardiolan ja Tuchelin välillähän on jo melkoisesti historiaa ja päällimmäisenä muistissa on tietysti kauden 2020-21 loppuottelu, jossa Tuchelin Chelsea kaatoi Cityn Portossa.

Tiistain kotijoukkue lähtee pariin ennakkosuosikkina – onhan Guardiolalla tällä kaudella käytössään varsinainen cheat code Erling Braut Haalandin muodossa. Valioliigassa City on joka tapauksessa kakkosena ja Arsenal vaikuttaa painelevan mestaruuteen, joskin Tykkimiehet voivat hyvin vielä loppukaudesta liukastellakin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Martí Perarnau (Guardiola's biographer) on whether Pep's view to City vs Bayern changed after Tuchel's appointment: "Yes. Tuchel is something special for Pep. I remember well I asked him in 2016 who was the best coach for the future, he immediately said: „Tuchel“ [@tzmuenchen]


City pääsee tiistaihin vahvalla kokoonpanolla, sillä vain Phil Foden on sivussa. Bayern on matkassa ilman Manuel Neueria, Lucas Hernandezia ja Mathys Teliä. Ilmeisesti myös Eric Maxim Choupo-Moting voi olla sivussa, joten keskushyökkääjän paikka on Tuchelilla varsin ohkainen. Eiköhän tähän toisaalta lääkkeet keksitä.

Avausosaan lähtee ostoskärryyn underia. Tuskin tässä ollaan vielä aivan gung-ho-hengessä kuitenkaan pelaamassa. Prässitasoissa lienee hieman varovaisuutta normaaleihin peleihin verrattuna ja kenttätasapainoa ei riskeerata. Neljän maalin iltaan on vaikea uskoa vielä tiistaina, joten otetaan alle 3 maalia lapulle.