Valioliiga la 13.08. klo 17:00

Manchester City - Bournemouth

Manchester City ei anna sijaa yllätyksille – Erling Håland ja kumppanit palauttavat sarjanousijan maan pinnalle!

Manchester City avasi Valioliiga-kautensa rutiininomaisella 0–2-vierasvoitolla West Hamia vastaan. Seuraavana joukkue pääsee pitkästä aikaa Valioliiga-matsin merkeissä kotiyleisönsä eteen, kun sarjanousija Bournemouth saapuu kokeilemaan onneaan Etihad Stadiumille. Usein yllätyksiä on jopa kannattavaa hakea Englannin pääsarjakauden alkumetreillä betsikupongille urakalla ja niin on tehnyt myös Uhmapelaajat tällä kaudella. Tässä kamppailussa ei kuitenkaan ole sijaa millekään muulle kuin isäntien ylivoimaisuudelle ja murskavoitto tuoksuu vahvana ilmassa.

Erling Håland ei pettänyt Valioliiga-debyytissään City-paidassa. Odotukset ja paineet oli ladattu hurjan korkealle ja kesäsiirtojen ykköspuheenaihe sekä sarjan kiinnostavin uusi nimi lunasti heti kättelyssä. Kaksi maalia viimeistellyt norjalainen oli todella vahva ja Pep Guardiolan miehistö avasi kautensa kerrassaan mallikkaasti. Aymeric Laporte on peleistä sivussa ainakin syyskuulle saakka, mutta se ei Citizens-miehistöä juuri hetkauta.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Bournemouth pelasi erinomaisesti paluumatsissaan, kun se kaatoi kotonaan Aston Villan niin ikään 2–0-lukemin. Sarjanousijalla ei kuitenkaan ole pelillisesti mitään edellytyksiä menestykseen Etihad Stadiumilla ja kaikki toivotaan toivotaan -osaston betsit vieraiden kautta on – valitettavaa toki – tuomittava romukoppaan. Isäntä napannee pelillisen hallinnan täysin itselleen ja tässä yhteydessä se tarkoittaa sitä, että vierailija puolustaa syvällä omissa lähes täyden 90-minuuttisen.

Esimerkiksi edellisellä kaudella City oli etenkin kotinurmellaan totaalinen rökittäjä kuutta heikointa ryhmää vastaan ja siihen osastoon voidaan hyvin peilata myös tämän kauden nousijajoukkuetta Bournemouthia. Nyt isännillä on kaiken kukkuraksi vielä loistava viimeistelijä Håland hyökkäyksessään, mikä lisää ainakin tällaisessa yksittäisessä alkukauden matsissa murskavoiton mahdollisuutta.

Jos olisi mikä tahansa muu joukkue kyseessä, tämä pelivalinta tuntuisi täysin absurdille. Cityn kohdalla näin ei kuitenkaan ole. Guardiola lähtee otteluun lähes parhaalla miehistöllään ja mitään syytä himmailuun ei ole. Uhmapelaajat uskoo, että isäntä tarjoilee kunnon kylvetyksen vierailleen ja kupongille napataan kotijoukkueen maalimääräksi vähintään viisi pussia (yli 4,5 maalia). Manchesterin sinisellä puolella tarjoillaan jälleen kerran City-faneille ikimuistoinen kotiavaus.

10 euroa pelirahaa