Valioliiga ti 20.02. klo 21:30

Manchester City - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Joutuuko Ederson jälleen antautumaan? Cityn lontoolaisvieras on valmis pahantekoon tiistain rästipelissä!

Chelseaa vastaan pistejakoon viikonloppuna jäänyt Manchester City kohtaa tiistaina rästipelissä Brentfordin Etihad Stadiumilla. Pep Guardiolan ryhmällä oli alla 11 matsin voittoputki, mutta Erling Haalandin johdolla tuhlailtiin lahjakkaasti maalipaikat ja kaksi pongoa jäi saamatta. Kiusaako ”Big Six Killer” Brentford Cityä viime kauden tapaan vai onko tiistaina luvassa sakinhivutusta isäntien toimesta?

*Ilmaisveto tarjolla! Tsekkaa tipsin lopusta, miten tämän saa lunastettua!

Edellinen kohtaaminen Cityn ja Brentfordin välillä nähtiin Valioliigassa vain pari viikkoa takaperin Lontoossa. Phil Foden laittoi hyrskyn myrskyn ja englantilaistaiturin hattutemppu siviitti Citizensin 1-3-voittoon. Brentfordin kannalta huolestuttavaa on ollut puolustuspään heikko happi – omissa on soinut tällä kaudella luvattoman paljon ja viimeksi viikonloppuna Liverpool takoi neljä kaappia.

Brentford FC

@BrentfordFC
👀 @ivantoney24 ready to go!

Turki

@Tualms
Ivan Toney


Josko Gvardiol ja Jack Grealish eivät ole isänniltä pelikykyisiä, mutta sairasloman pitäisi olla molemmilla lyhyt. Ethan Pinnock, Josh Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade ja Rico Henry ovat sivussa Mehiläisiltä.

Entä mitä otetaan lapulle? City ei ole juuri nollapelejä pitänyt ja kun vastustaja on sarjan parhaimpia erikoistilannejoukkueita ja Ivan Toney on jälleen hyvässä pelirytmissä, kelpaa molempien joukkueiden maalinteko mainiosti peleihin. Periaatteessa myös over voisi maistua, mutta City ei kuitenkaan ole kaikilta osin vakuuttanut maalipaikoille murtautumisessa. Grealish auttaisi tässä suhteessa paljon.

Ensitalletuksesta 10€ ilmaisveto!

Betreels tarjoaa Uhmapelaajille 10€ ilmaisvedon heti kärkeen. Ilmaisvedolla on 1.5 minimikerroin, ja panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betreelsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 10€.
3. Lyö veto Molemmat joukkueet tekevät maalin 10€ panoksella.
4. Saat 10€ ilmaisvedon ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.