Valioliiga la 22.10. klo 17:00

Manchester City - Brighton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lokkilaumalle on kehittynyt järkyttävä maalinteko-ongelma! Ota Manchester Cityn avulla 25€ ilmaista pelattavaa!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ talletuksella yhtä suuren ilmaisvedon, kun isket Manchester Cityn nollapelivoitolla betseille maalintekovaikeuksista kärsivää Brightonia vastaan.

Brighton on ajautunut viime aikoina pieneen suvantovaiheeseen. Kolmessa edellisessä kamppailussa joukkue on vetänyt kiikareilla, mikä on käsittämättömän surkea suoritus suhteessa luotuihin tontteihin. Manchester Cityn voima tiedetään ja joukkue janoaa huippuesitystä kahden nuhaisemman vedon jälkeen – viime viikolla tuli takkiin huippukamppailussa Liverpoolia vastaan ja sitä ennen FC Kööpenhamina ylsi Pep Guardiolan miehistöä vastaan Mestarien liigassa maalittomaan tasuriin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Tottenham, Brentford sekä viimeksi jopa sarjan huonoin joukkue Nottingham ovat jättäneet Brightonin maaleitta kolmesti peräkkäin. Roberto De Zerbin miehistö on tuhlaillut tontteja sellaisella tahdilla, ettei se osuisi tällä hetkellä edes laiturilta järveen. Pelaajatilanne on kohtalainen, kun ainoastaan Levi Colwill, Kaoru Mitoma sekä Jakub Moder ovat telakalla. Uhmapelaajat rohkenee väittää, että pelaajatilanteesta homma ei jää kiinni, eikä Cityä vastaan vieraissa maalinteko helpotu suhteessa 0–0-numeroin viikolla päättyneeseen kotiotteluun sarjajumboa vastaan.

Manchester Cityn leveys tiedetään, eikä joukkue taaskaan poissaoloihin kompastu. Ainoastaan Kyle Walker, John Stones sekä Kalvin Phillips jatkavat sairastuvalla. Optimaalisimmassa avauskokoonpanossa saatettaisiin nähdä Walker, mutta ei välitöntä tarvetta ei yhdellekään herroista tällä hetkellä ole. Viimeisimpänä mainitulla ei ole asiaa ohi Rodrin nokkimisjärjestyksessä ja Manuel Akanji sekä Ruben Dias ovat pelanneet yhdessä vakuuttavasti. Toisaalta Nathan Ake on niin ikään nostanut tasoaan City-uransa edetessä.

Manchester City

@ManCity
Full-back 𝐮𝐧𝐢𝐨𝐧! 👊

Former City star Aleksandr Kolarov had high praise for Joao Cancelo ahead of tomorrow's match with Brighton ⤵️

Parin heikomman suorituksen jälkeen Guardiolan joukoilla on varmasti hampaankolossa ja se tulee matsiin todennäköisimmin sata lasissa. Tiistain Mestarien liiga -kamppailu on mielessä tietysti ja Dortmundin vierailu voi olla haastava koitos – isännän leveys on kuitenkin tiedossa ja mitä todennäköisimmin aikaiset vaihdot ovat ajankohtaisia, mikäli ottelu on hyvin hallussa. Kuten sanottu, Brighton on viime aikoina tuhlannut maalipaikkansa kauttaaltaan ja Cityä vastaan ne vähenevät varmasti. Betsit isketään kotijoukkueen voitolle nollapelillä.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Manchester Cityn voitolle nollapelillä, nappaat normaalisti rahat betsin napsuessa ja voit heti nostaa ne. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Both teams to score Plus Result – EI & Manchester City voittaa” sisään koko talletuksellasi.
4. Jos betsi osuu, saat 48,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.