ke 31.01. klo 21:30

Manchester City - Burnley

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haaland takaisin! Sairastupansa tyhjentänyt City tarjoilee seuralegendan miehistölle teurastuksen

Manchester Cityn pelaajatilanne on täydellinen, kun se kohtaa Valioliigassa Burnleyn keskiviikkona. Joukkue on ollut viime aikoina huimassa iskussa ja viime viikolla se pudotti Tottenhamin jatkosta FA Cupissa. Juuri nyt vaikuttaa siltä, että taivaansinisiä ei ehkä pysäytä mitään. Isännille varsin tutun kasvon luotsaama Burnley on kovassa paikassa putoamistaistelussa ja pisteitä pitäisi jostain löytää.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tällä hetkellä Pep Guardiolalla on reippaasti mahdollisuuksia. Sekä John Stones, Manuel Akanji että maalitykki Erling Haaland ovat jälleen pelikuntoisia. Varsinkin jälkimmäisen kohdalla noudatetaan toki äärimmäistä varovaisuutta ja täyttä 90-minuuttista norjalainen ei suurella todennäköisyydellä operoi. Burnley vastustajana tarjoaa mukavasti matalan kynnyksen hakea tuntumaa ja Haaland voi tovin poissaolon jälkeen olla liekeissä – tällaista on todistettu myös aiemmin.

Manchester City

@ManCity
"CHICKEN DIPPER!" 🤣

Entinen City-puolustaja Vicent Kompany luotsaa vieirailijaa, joka on tällä hetkellä haastavissa asemissa. Matkaa sarjapaikan säilyttämiseen on jo seitsemän pistettä ja eroa pitäisi hiljalleen pystyä kuromaan umpeen. Olisi kuitenkin kauden suurin ihme, jos jotain tarttuisi Etihadilta mukaan. Tällä hetkellä Nathan Redmond, Luca Koleosho, Charlie Taylor ja Jordan Beyer ovat varmuudella sivussa. Hannes Delcroixin sekä sairaana olleiden Aaron Ramsayn ja Sander Bergen pelikunto selviää vasta lähempänä matsia.

Jokaisen valistuneen arvion mukaan keskiviikkoiltana nähdään totaaliteurastus ja teuraalle joutuu Burnley. Kevin De Bruyne on tehnyt jo parissa ottelussa käsittämättömän eron päästyään vasta vaihdosta kentälle – kuvitelkaa, mihin belgialainen pystyy päästessään kiinni täysiin 90-minuuttisiin ja saa vielä Haalandin viimeistelemään maailmanluokan tarjoiluistaan. Tämä on puhdasta realismia ja juuri tällä hetkellä City vaikuttaa vahvimmalta Valioliiga-joukkueelta.

Rumaa jälkeä on siis tiedossa, mutta kuinka rumaa? Ottelun luonne on selvää pässinlihaa eli Burnley on pakotettu puolustamaan koko 90-minuuttinen syvällä, kun City tekee siitä parhaansa mukaan reikäjuustoa pallonhallinnan kautta. Vieraille ei ole montaa maalipaikkaa tarjolla ja sen onnistumiseen on melko vaikeaa uskoa. Pelivalinnaksi valikoidaan, että City onnistuu ainakin neljästi maalinteossa (Manchester City yhteensä – yli 3,5 maalia).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ilves (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.