la 16.12. klo 17:00

Manchester City - Crystal Palace

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Cityn maalikyborgi on todennäköisesti lasaretissa! Tuleeko lontoolaisvieraalle siitä huolimatta noutaja?

Manchester City saa vieraaksi lauantaina Valioliigassa putoamistaistelua uhkaavasti liukuvan Crystal Palacen. Matkaa viivaan on vielä seitsemän pistettä matkaa, mutta Roy ”Hodari” Hodgsonin on pian keksittävä taikatemppuja. Cityltä taitaa joka tapauksessa tulla dunkkuun, vaikka Pep Guardiola näillä näkymin joutuu peliin ilman ykköstalismaaniaan.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada huntin edestä ilmaisvetoja ilman kierrätysvaatimuksia!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kyseessähän on tietysti Erling Braut Haaland, joka on kyllä ollut alkuviikosta treeneissä, mutta ilmeisesti viikolla on taas oltu hieman levossa. Norjalaisen minuuttien varaan ei Uhmapelaajien ajatushautomossa lasketa. Sivussa ovat myös Kevin de Bruyne ja Jérémy Doku. Jack Grealish lienee kokoonpanossa.

Premier League

@premierleague
This is what Pep Guardiola had to say when asked if Erling Haaland will feature against Crystal Palace tomorrow...

"I don’t think so, but maybe surprisingly they’ll tell me something new"


Crystal Palace on ollut helisemässä melko pahastikin omalla puolustuskolmanneksella, mikä tietysti on huolenaihe, kun muistetaan Kotkien hyökkäyspelaamisen tavallisesti olevan enemmän tai vähemmän vajavaista. Kahdeksaan viimeiseen matsiin on kyetty pitämään nollat vain kerran.

Sam Johnstone on vierailta sivussa, joten puolikuntoinen Dean Henderson on tyrkyllä veräjälle. Cheick Doucouré, Odsonne Édouard, Jesurun Rak-Sakyi, Rob Holding sekä pelikieltoa kärsivä Jordan Ayew ovat myös poissa. Jefferson Lerma ja Eberechi Eze ovat kysymysmerkkejä – Eze on näistä todennäköisesti mukana.

Haalandia tai ei, Cityn pitäisi tämä peli kyllä klaarata jopa selvällä marginaalilla. Palacella on omat poissaolonsa ja esimerkiksi Lermaa ja Édouardia tulee ikävä. Maalivahdin tontti on tietysti vierailla myös potentiaalinen kompastinkivi, kun Henderson tulee todennäköisesti suoraan sairastuvalta syvään päätyyn. Miehen pelikunto ei ylipäätään ole vielä saletti.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Man City -2” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.