ti 06.04. klo 22:00

Manchester City - Dortmund

Manchester Cityn ja Dortmundin kohtaamisessa maukas idea!

Nyt on jälleen sen aika. Mestarien liigan tosipelit ovat käsillä. Tällä kertaa pureudutaan nopeasti Man City – Dortmund otteluparin ensimmäiseen osaan. City on pysäyttämättömässä vireessä ja on voittanut, mitä, 26/27 viime pelistä. Joku voi ehkä fact check. Mitä muuta?

Entinen City superlupaus – nykyinen Dortmundin tähti, Jadon Sancho, on harmillisesti sivussa. Tähän kylkeen ovat vielä Axel Witsel ja Dan Axel-Zagadou niin ikään sivussa. Witselin kokemuksesta ja rauhallisuudesta olisi hyötyä tässä otteluparissa. Katseet kääntyvät siis nuoreen Jude Bellinghamiin sekä Erling Haalandiin. Heidän olisi hyvä taikoa jotain maagista.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Cityn kerroin on painettu pohjamutiin. Syystäkin. 1.5 aasialainen ei siis kiinnosta aivan liikaa näillä kertseillä eikä myöskään maalimäärät. On hyvä kolmosen linja siinä. Lapulle tarttu hieman erikoisempi ratkaisu BTTS – Kyllä & Manchester City voittaa kombolla. 2-1 & 3-1 skenaariot ovat täysin mahdollisia ja City on 1.35 tasoa 3-wayssa. Ihan järkevä ratkaisu toisin sanon. Tarkemmat perustelut audiona löytyvät vihjeen alusta.