la 10.02. klo 14:30

Manchester City - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskooko Everton edes itse mahdollisuuksiinsa? Manchester City hyökkää Toffeesin kimppuun ykkösmiehistöllään!

Manchester City on tällä hetkellä juuri niin älyttömässä iskussa kuin materiaaliltaan ylivertaiselta joukkueelta täysin terveenä sopii olettaa. Edellisellä kierroksella joukkue murjoi Brentfordin vieraskentällä numeroin 1–3 ja kyseessä oli kaikki kilpailut huomioituna joukkueen yhdeksäs voitto peräkkäin. Talousrikesakkojen ansiosta häntäpäässä oleva Everton kaipaa pisteitä putoamistaistossa, mutta Etihadilla niiden saaminen olisi älytön temppu. Uskookohan joukkue pisteisiin tai edes pisteeseen itsekään?

*Bumerangilla ensimmäinen talletus tuplana! Lunasta massiivinen tervetuliaistarjous vihjeen lopussa olevilla ohjeilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla Abdoulaye Docouré, Arnaut Danjuma sekä André Gomes puuttuvat varmuudella pitkäaikaisloukkaantuneen Dele Allin lisäksi kokoonpanosta. Amadou Onana puolestaan saattaa palata kehiin, mutta edellä mainitut poissaolot vaikeuttavat Sean Dychen miehistön urakkaa entisestään. Manchester Cityn sairastupa puolestaan on tyhjää täynnä eli Pep Guardiolalla on koko työkalupakkinsa käytössä.

City on ollut viime aikoina todella vakuuttava sekä koti- että vierasotteluissaan. Parilla edellisellä kierroksella sekä Burnley että Brentford ovat kaatuneet lukemin 3–1 – ensin mainittu Etihadilla. Maanantain Brentford-vierailulla Phil Foden latoi näyttävästi hattutempun ja voitti Guardiolan joukoille matsin väkisin. Mark Flekken oli etenkin avausjaksolla eläimellisessä iskussa vastustajan maalilla, mutta manchesterilaiset jauhoivat vastustamattomasti.

Everton on pelannut tällä kaudella isossa kuvassa varsin kelvollista jalkapalloa, mutta pistesakot ovat latistaneet tunnelmaa. Niiden takia vierailija on myös keskellä putoamistaistelua – on syytä tähdentää, että peliotteiden puolesta se ei sinne kuulu. Kaikesta huolimatta isäntä on tällä hetkellä täysin ylivoimainen ja vie ottelun nimiinsä väkisin.

Varmasti myös Everton saa Cityn myllytyksestä huolimatta omat tonttinsa ja ”molemmat joukkueet tekevät maalin” -kohde kiinnostaa betseissä. Viime viikolla Tottenhamin verkkoon kaksi osumaa ladannut Everton on ollut hyökkäyssuuntaan suoraviivainen ja pelannut kelvollisesti erikoistilanteissa – tällä reseptillä korkealla pelaava City-puolustus joutunee yllätetyksi vähintään kerran.

Bumerangi tuplaa talletuksesi – grindaa bonari kotiin!

BoomerangBet virittää Uhmapelaajille mehukkaan tarjouksen! Pääset grindaamaan itsellesi pelikassaa maltillisella kierrätysvaatimuksella – toimi ohjeiden mukaan ja pumppaa maksimihyöty irti huipputarjouksesta.

Toimi näin:

1. Siirry BoomerangBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili, talleta 30-200€ ja talletuksesi tuplataan.
3. Aloita bumerangibetsit esimerkiksi Uhmapelaajien City-matsin kohteella: Both Teams to Score – Yes
4. Bonuksella on yhteensä 5x kierrätysvaatimus (maksimipanos 50€, minimikertoimet single-kohteissa 2.00 ja useamman kohteen lapuilla 1.50 per kohde).

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.