su 21.11. klo 16:00

Manchester City - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sekoittaako Kevin De Bruynen korona Manchester Cityn palettia?

Poissaolot ovat tapetilla sunnuntain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa, jossa Manchester City isännöi todella kehnoon vireeseen ennen maaottelutaukoa ajautunutta Evertonia. Isännille maaottelutauko toi osaltaan jobinpostia, mutta vieraillakaan poissaolotilanne ei ole parantanut ja tärkeitä pelaajia on yhä telakalla.

Manchester Cityn tähtipelaaja Kevin De Bruyne sai positiivisen koronatestituloksen, eikä näin ollen ole joukkueen vahvuudessa mukana Evertonia vastaan. Jack Grealish sekä Phil Foden loukkaantuivat puolestaan maaottelutauolla, eivätkä mitä todennäköisimmin ole kokoonpanossa. Hyökkäyspäässä myös Ferran Torres on yhä sivussa isännillä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Evertoniin nimenomaan hyökkäyspään poissaolot ovat iskeneet todella pahasti, eikä joukkue ole löytänyt korvaajia pitkään sivussa olleelle Dominic Calvert-Lewinille sen paremmin kuin Abdoulaye Docourenkaan tontille. Tehoja on kadonnut runsaasti jo näiden poissaolojen myötä, mutta myös Andre Gomes puuttuu joukkueen vahvuudesta pelikiellossa olevan puolustaja Mason Holgaten tavoin. Lisäksi sivussa ovat Tom Davies sekä pidempään puuttunut Yerry Mina.

Vierailla ei ole heittää tähtipelaajiensa loukkaantuessa kehiin Riyad Mahrezin, Raheem Sterlingin tai Gabriel Jesusin tasoisia paikkaajia – jos näitä edes varsinaisesti voi paikkaajiksi kutsua – vaan se operoi huomattavasti kapeammalla rosterilla. Everton on viiden ottelun kuntopuntarilla sarjan toiseksi heikoin joukkue kerättyään tällä otannalla ainoastaan kaksi tasapelipistettä. Ennen maaottelutaukoa joukkue kärsi tappiot esimerkiksi West Hamia, Watfordia ja Wolvesia vastaan.

Etihad Stadiumilla isäntä on selkeä ennakkosuosikki, mutta kovavireisten De Bruynen sekä Fodenin puuttuminen tuntuu taatusti jossain, vaikka kokoonpano onkin todella laadukas. Everton on tuskaillut tehojensa kanssa, eikä ole järin todennäköistä, että niitä löytyisi ainakaan Cityn vieraana. Toisaalta isäntien poissaolot ovat hyökkäysvoittoisia ja sen alakerta on parhaassa mahdollisessa valmiudessa. Pelivalinnaksi nostetaan maltillisella panostuksella, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 3,0). Jos osumia kuitenkin tulee kolme, panos palautuu ja kohde mitätöityy.