ke 06.03. klo 22:00

Manchester City - FC Kööpenhamina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lepuutuksia luvassa! Saako norjalaislupaus näyttöpaikan Manchester Cityn avauksessa?

Manchester City haki Parkenilta 1–3-voiton avausväännössä, joten se lähtee melko turvallisesta tilanteesta Etihad Stadiumin osaotteluun. Sunnuntaina oli derby-päivä ja isäntä peluutti huoletta ykkösmiehistöään – sopii odottaa, että rotaatiota on tiedossa enemmän keskiviikkona. On syytä korostaa, että joukkueiden tasoero on tähtitieteellistä luokkaa ja mitään hätää kotijoukkueella ei ole. Vaikka City lähtisi täysin kakkosmiehistöllään otteluun, olisi se ennakkosuosikki.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viikonloppuna 3–1-numeroin Manchesterin herruuden napannut Pep Guardiolan miehistö on odotetusti matkalla seuraavalle pudotuspelikierrokselle. Sunnuntaina ei ilmaantunut uusia loukkaantumishuolia, joten Jack Grealish on ainoa poissaolija. Vaihdosta sisään tulleet norjalaislupaus Oscar Bobb sekä maailmanmestari Julian Álvarez ovat vahvasti tyrkyllä avaukseen. Jérémy Dokun esitys ei viikonloppuna lainkaan vakuuttanut, joten belgialaisen nimeäminen avaukseen olisi pieni yllätys. Toki on täysin mahdollista, että sekä Erling Haalandille että Phil Fodenille suodaan osittainen huilivuoro. City pelaa ensi sunnuntaina Anfieldin nurmella kärkikamppailun Liverpoolia vastaan.

Lähtipä isäntä otteluun millaisella miehistöllä hyvänsä, on FC Kööpenhaminan vuori kiivettäväksi liian iso. Kotikentällään joukkue pystyi yksittäisiin väläytyksiin, mutta todellisuudessa lopputulos jopa mairittelee sitä. On vaikeaa uskoa, että Jacob Neestrupin upeasti alkulohkovaiheessa suorittanut miehistö pystyisi vieraskentällä tarjoamaan edes pienintä uhkaa City-alakerralle.

Uhmapelaajat uskoo, että isäntä paketoi ottelun tyylikkäällä rutiinivoitolla numeroin 2–0 tai 3–0. Kööpenhamina ei varmasti luovuta vaan puolustaa, taistelee ja uhrautuu syvällä omalla alueellaan aivan ensimmäisen osaottelun tapaan. Kello on kuitenkin isännän puolella ja vastustamattomasti se etenee jatkoon. Pelivalinnaksi otetaan, että matsissa syntyy alle 3,5 maalia.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.