Valioliiga la 05.11. klo 17:00

Manchester City - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vakuuta vetosi ja lunasta lähes 50€! Manchester City voi joutua taas ilman Haalandia taistelutantereelle

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka betsaat Uhmapelaajien kohdetta ja vakuutat 25€ panoksesi. Saat varmasti uuden yrityksen ilmaiseksi – osuipa alkuperäinen betsi tai ei.

Manchester City isännöi lauantaina Valioliigassa sarjanousijaa Fulhamia, joka mainion vireensä turvin on noussut jo seitsemänneksi sarjassa. Kotijoukkueen osalta tulikuuman norjalaistähden pelikunto on mysteeri, eikä Valioliigan maalikärkeä välttämättä riskeerata. Toisaalta isännän voitto tuskin jää kiinni härkämäisen hyökkääjän panoksesta, mutta onnistuuko vierailija yllättämään taivaansinisten puolustuksen?

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Ennen viikonlopun Valioliiga-kierrosta Manchester Cityn loukkaantumiset puhuttavat. Erling Haaland huilasi Mestarien liigan viimeisellä lohkokierroksella Sevillaa vastaan panoksettomassa ottelussa johtuen pienestä jalkavammastaan. Tällä kaudella melko ehjänä pysynyt maalintekijä johtaa Valioliigan osumapörssiä käsittämättömällä 17 maalin saldolla, kun matseja on pelattuna vasta 12. Pep Guardiolan miehistö löytäisi varmasti keinot kotivoittoon ilman maalikärkeä ja saattaa hyvin olla, ettei Haalandia haluta riskeerata.

Toinen merkittävä puutos on alakerrassa. Manuel Akanji on todennäköisesti sivussa alakerrasta pidempään puuttuneen Kyle Walkerin ohella. Tätä ei voi painaa villaisella esimerkiksi vieraiden maalintekomahdollisuuksia punnittaessa. Fulham on kaapinut neljässä edellisessä matsissaaan pisteitä, napannut kaksi voittoa ja mättänyt tukevat kahdeksan maalia. Ottaen huomioon, että ryhmä jäi hivenen yllättäen viime viikonloppuna kiikareille maalittomassa tasurissa Evertonia vastaan, on edellä mainittu saldo entistä merkittävämpi.

Fulham Football Club

@FulhamFC
Man City (A) memories.

A stunner from Dickson Etuhu. 💥

#FFC

Fulham on yksi parhaimmalla tasolla tilanteensa käyttäneistä Valioliiga-joukkueista, mikä ei sinänsä yllätä. Joukkueella on riveissään yksi sarjan parhaista target-hyökkääjistä Aleksandar Mitrovicin muodossa. Maalinteossa serbialainen on onnistunut pisteputken aikana kolmesti. Fulham saa varmasti paikat maalintekoon Cityn vieraana, eikä isäntä helpolla pääse. Toki ennemmin tai myöhemmin sen koneisto jauhanee voiton väkisin – materiaali on täysin ylivertainen, mistä on saatu odotetusti kovia näyttöjä myös tällä sesongilla.

Vieraiden ainoat varmat poissaolijat ovat Neeskens Kebano, pelikiellossa oleva Bobby Reid sekä Manor Solomon. Toistaiseksi Layvin Kurzawan tilanne on epävama, mutta jalkeille Marco Silva saa mainion ryhmityksen. Betsimielessä ”molemmat tekevät maalin – kyllä” -kohde vetää puoleensa reilua panostusta näillä kertoimilla. Hyppää uhmajunaan ja juokse alla olevan ohjeistuksen turvin nauraen pankkiin ilmaisvetovakuutuksella!

Älä ota riskiä – nappaa ilmaisvetovakuutus!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ tämän vihjeen kohteeseen, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin vakuutat 25€ panoksesi:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat joukkueet tekevät maalin – Kyllä” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 47,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.

Kertoimet ottelulleManchester City FC - Fulham FC05.11.2022