Valioliiga la 15.04. klo 19:30

Manchester City - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraiden eväät syöty ennen alkujaan! Häviääkö Manchester Cityä tällä kaudella enää kertaakaan?

Manchester Cityn sensaatiomaiselle vireelle ei näy loppua. Mestarien liigassa Bayern München sai maistaa taivaansinisten kovuutta tiistaina, kun manchesterilaiset vyöryivät 3–0-kotivoittoon. Valioliigassa tuskin tahti ainakaan hidastuu, kun ailahteleva Leicester saapuu kylään. Vierailija kärsii useiden tärkeiden pelaajien poissaoloista, jotka niistävät siltä viimeisenkin uskottavuuden taistella pisteistä Etihad Stadiumilla.

Arsenalia mahtaa tällä hetkellä jonkin verran kuumotella kärkipaikalla, kun Manchester City vaanii tasoittavan kamppailun voittaessaan ainoastaan kolmen paunan päässä ja myös keskinäinen matsi on vielä tuloillaan. Tällä hetkellä Pep Guardiolan miehistön tekeminen on sen näköistä, että vaikeaa on nimetä sen kaatamiseen kykenevä ryhmitys. Ainakaan Valioliigasta sellaista ei suoralta kädeltä löydy.

Pannukakkukautta pelaava Leicester luopui parisen viikkoa sitten Brendan Rodgersin palveluksista ja palkkasi loppukaudeksi Dean Smithin luotsikseen. Tällä hetkellä Leicesterolisi lähdössä hakemaan vauhtia Mestaruussarjasta, muttta putoamistaistelussa on vielä useita joukkueita mukana. Toisaalta Etihad Stadiumilla vieraiden on todellisuudessa täysin turhaa edes haaveilla pisteistä.

Manchester City

@ManCity
Oh, you! 😄

Kun kaiken kukkuraksi puolustaja James Justin, Ricardo Pereira, Harvey Barnes ja joukkueen tärkein keskikenttämies Kiernan Dewsbury-Hall ovat sivussa, ei tilanne vakuuta alkuunkaan. Erityisesti jälkimmäisen hankkima pelikielto ei olisi huonompaan paikkaan voinut tulla – nimenomaan erikoistilanteet voisivat Cityn vieraana olla iskupaikkoja Smithin miehistölle, mutta ilman Dewsbury-Hallin palveluksia niistä jää todella iso palanen puuttumaan.

Teurastus haisee jälleen ja tällä kertaa siihen ikävämpään rooliin eli teuraaksi joutuu Leicester. City vaikuttaa tällä hetkellä siltä, ettei mikään joukkuetta pysäytä ja seuraavan viikon Mestarien liiga -ottelukin on vasta keskiviikkona. Ainoastaan Phil Foden ei varmuudella ole Guardiolan käytettävissä lauantaina, joten tuoretta jalkaa saa konkariluotsi jälleen avaukseensa asetettua. Pelivalinnaksi maistuu, että isäntä onnistuu maalinteossa ainakin kolmesti (Manchester City yli 2,5 maalia).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Home totals – yli 3,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Home totals – yli 3,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 40€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.