Valioliiga la 01.04. klo 14:30

Manchester City - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viedäänkö Liverpoolia kuin kuoriämpäriä? Valioliigamestaruutta jahtaava kotijoukkue on pelottavassa vedossa!

Seurajoukkuefutis palaa jälleen lauantaina ryminällä eetteriin, kun Manchester City saa vieraakseen Valioliigassa Liverpoolin. Syksyllä Pool voitti ensimmäisen kohtaamisen Anfieldilla ja tuo ottelu oli Jürgen Kloppilta komea taktinen työnäyte. Isossa kuvassa tämä kausi on kuitenkin ollut massiivinen pettymys Merseysidella. Ottaako City vuorostaan niskalenkin punapaidoista Etihadilla?

Aloitetaan lauantain matsin perkaus poissaoloista. Phil Fodenilla leikattiin umpilisäke, joten taukoa peleistä ja harjoituksista tulee noin kuukauden verran. Erling Haaland missasi molemmat Norjan pelit maaottelutauolla ja tilanne on ilmeisesti noin 50-50 lauantaille. Poolilta puuttuu Stefan Bajcetic, Calvin Ramsay, Thiago ja mahdollisesti Kostas Tsimikas. Luis Díaz palannee viimein kokoonpanoon ja Darwin Núñezinkin pitäisi olla kondiksessa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Manchester City

@ManCity
.@KevinDeBruyne opening the scoring against Liverpool at the Etihad last season! 👑


Pep Guardiolan poppoo oli ennen maajoukkuetaukoa melko murhaavassa formissa, kun viiteen otteluun ei päästetty maalin maalia ja vihulaisten verkkoon ladottiin peräti 19 osumaa. Komein työnäyte tuli tietysti Mestarien liigassa, jossa RB Leipzig runnottiin maanrakoon peräti 7-0-voittolukemin. Myrskyvaroitus on jälleen annettu.

Liverpoolin hyökkäyspelaamisessa tuskin nähdään loppukaudesta isoja yskähtelyjä, jos pelaajat pysyvät terveiden kirjoissa, mutta ongelmat ovat toisaalta olleet kuluvalla kaudella toisessa päässä kenttää. Otetaan Cityä lapulle -1:n aasialaisella tasoituksella. Tähän kohtaan on syytä kuitenkin huomauttaa, että kertoimet lähtevät laukalle, jos Haaland on ”confirmed out.” Nykytiedoilla tämä on kuitenkin varsin maistuva betsi – tasoero on Cityn hyväksi reilunpuoleinen.