Valioliiga su 10.04. klo 18:30

Manchester City - Liverpool

Pöytä on katettu Liverpoolille Etihadilla! Mestaruus on kahden kauppa ja se voi ratketa jo sunnuntaina

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka voit lunastaa jopa 100 euron ilmaisvedon Liverpoolin avulla!

Manchester City isännöi Liverpoolia kärkikamppailussa, jossa pelissä ei ole sen enempää eikä vähempää kuin sarjan kärkipaikka. Hurjien panosten voisi kuvitella näkyvän ottelun luonteessa – Liverpoolin voitto tarkoittaisi täysin uudenlaista käännettä mestaruustaistelussa. Toisaalta Cityn kannu alkaisi näyttää melko saletilta, jos se tämän onnistuu kairaamaan. Liverpool pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan, mutta isäntien luottopuolustaja on edelleen loukkaantuneena.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pep Guardiola on joukkoineen kovassa paikassa. Nyt ratkotaan mestaruutta. Isäntä on yhdellä pisteellä merseysidelaisia edellä ennen keskinäistä kohtaamista. Otteluita molemmat ovat pelanneet ennen keskinäistä vääntöä 30. Chelsea on ulkona peleistä, eikä kenelläkään ole enää asiaa tämän parivaljakon väliin. Valioliigan mestaruus on kahden kauppa ja sunnuntaina saatetaan hyvinkin nähdä ratkaisevia liikkeitä – suuntaan tai toiseen.

Manchester Citylle viime viikkoinen kotiottelu Mestarien liigassa Atlético Madridia vastaan oli pettymys. Joukkue voitti kamppailun 1–0, mutta ero on marginaalinen. Liverpoolin tilanne ensi viikolla Benficaa vastaan on huomattavasti helpompi. Jürgen Klopp sai mitä tilasi – Liverpool loi reilusti maaliodottamaa, oli parempi jokaisella osa-alueella ja käytännössä jyräsi vierasvoittoon Lissabonissa loppunumeroin 1–3.

Meneekö Cityllä sormi syvemmälle suuhun tulevan viikon Mestarien liiga -ottelun osalta? On selvää, että se joutuu puolivälierissä selvästi Liverpoolia kovemmille, eikä jatkopaikka ole vielä missään tapauksessa varma. Toisaalta vierailija pääsee omaan otteluunsa melko turvallisentuntuisesta kahden maalin johdosta, joka tarjoilee sille vapautuneisuutta myös viikonlopulle.

Cityn alakerrasta on edelleen sivussa Ruben Dias, joka on Guardiolan luottohevonen toppariosastolla. Miehen puuttumista ei juuri olla noteerattu joukkueen kairattua nollapelejä ja voittoja alemman keskikastin joukkueita vastaan. On kuitenkin selvää, että haaste Liverpoolia vastaan on aivan erilainen. Todennäköisesti topparikaksikkona nähdään jällee Aymeric Laporte sekä Nathan Ake. On aivan selvää, että Diazin puuttuminen heikentää City-puolustusta. Se saattaa hyvinkin näkyä tällaisessa matsissa huippujoukkuetta, kuten Liverpoolia vastaan.

Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto tasurivarmistuksella (aasialainen tasoitus +0). City saattaisi tyytyä tasapeliinkin, jos tilanne sitä jossain vaiheessa tarjoilee. Liverpool on kuitenkin tulivoimainen, aloitteellinen ja erinomaisessa vireessä. Kaiken lisäksi vierailija pääsee Etihadilla liikenteeseen parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon Liverpoolin avulla:

  1. Siirry tästä Mr Greenille.
  2. Rekisteröidy, tee talletus ja iske talletussummasi kokoinen veto Liverpool +0:lle
  3. Kun veto ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa