FA Cup la 16.04. klo 16:30

Manchester City - Liverpool

Syttyykö Liverpool enemmän? Melkoista namipalaa tarjoillaan, kun Valioliigan parhaat ovat taas vastakkain

Viime viikonloppuna nämä joukkueet tarjoilivat yhden Valioliiga-kauden mainioimmista kamppailuista, joka päättyi 2–2-tasapeliin. Mitä herkkua onkaan futisfaneille tarjolla, kun ottelupari lyödään kehiin toistamiseen perättäisenä viikonloppuna! Tällä kertaa pelaillaan cup-kohtaamista Wembleyllä, mutta kyseessä on jo välierä, joten molemmat lyövät kaiken peliin. City oli hieman vakuuttavampi viime viikolla, mutta näinköhän keskiviikon väkevä Mestarien liigan puolustustaistelu imi joukkueesta mehut?

Pep Guardiola marssittaa Cityn kehiin kolmatta kertaa viikossa. Kahdesti vastassa on Liverpool ja viime keskiviikkona joukkue käväisi Madridissa Atléticon vieraana kairaamassa itsensä Mestarien liigan välieriin. Ottelu oli Citylle todella tiivis puolustuskamppailu, jossa se oli lopulta taktillisesti odotettua enemmän jarrulla. Avausottelun 1–0-voiton turvin maalittomaan tasapeliin ratkennut jatkopaikka vaati joukkueelta kaikesta huolimatta kovan taistelun Espanjassa ja oli varmuudella todella kuluttava.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vaikka Cityllä syvyyttä riittää, ovat avainpelaajat olleet viime aikoina todella kovalla rasituksella. Viime viikonloppuna nähtiin, että Liverpool pystyy haastamaan isännän vähintäänkin tasapäisesti. Liverpool pelasi niin ikään keskiviikkona, mutta sen maalein 3–3 Benficaa vastaan päättynyt kotikamppailu oli täysin erilainen Citizens-matsiin verrattuna. Isännille leivotaan tähänkin hienoinen ennakkosuosikin asema jatkopaikkaan.

Kun otetaan vielä katsaus loukkaantumistilanteisiin, alkaa visio vierasmenestyksestä vahvistua entisestään. Mohamed Salah on pelikunnossa täysin varmasti keskiviikon kolhustaan huolimatta ja Diogo Jotankin tilanne vaikuttaa hyvälle. Cityn puolella Kyle Walker kärsii nilkkavammasta, joka tuli Atlético-kamppailussa ja Kevin De Bruyne koki saman kohtalon. Nähtäväksi jää, pelaako kumpikaan avainkaksikosta, mutta hyvältä tilanne ei vaikuta.

Pelivalinnaksi leivotaan Liverpoolin jatkopaikkaa. Mr. Green läväyttää pöytään tuplapalautuksen tälle kohteelle ja lisäarvoa tuo tämän mainion vedonvälittäjän toimittama tervetuliaisbonari. Ilmaisvetona saadaan heitettyä satasella ja ilman kierrätystä. Ota tarjous haltuun tästä ja nappaa helpot pois Liverpoolin avulla.

10 euroa pelirahaa