la 25.05. klo 17:00

Manchester City - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Manchester sininen vai punainen? Meillä on tähän selkeä näkemys!

FA Cupin finaali tulee olemaan toista kautta peräkkäin Manchesterin jäsentenvälinen kamppailu Wembleyllä. City ja United ovat tällä hetkellä sangen erilaisissa tilanteissa. City varmisti juuri neljännen perättäisen liigamestaruutensa, kun taas United kipuilee toden teolla. Kahdeksanneksi sijoittuneelle Manulle FA Cupin voitto on ainoa tie ensi kaudeksi Euroopan kentille. City puolestaan hamuaa toista peräkkäistä tuplamestaruutta.

City voitti peräti yhdeksän viimeistä Valioliigan otteluaan. Muutenkin meno oli vakuuttavaa, mutta Mestarien liigassa tuli noutaja jo puolivälierissä. Pienten marginaalien otteluparista meni jatkoon Real Madrid rangaistuspotkujen kautta. Valioliigan päätösottelussa kaatui kotona West Ham lukemin 3-1. Hammersin kavennuksesta huolimatta Pep Guardiolan suojateilla ei ollut suurta hätää. Terveystilanne joukkueessa on ihailtavan hyvä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Unitedin tuorein mies sairastuvalla on Harry Maguire. Kokonaiskuva terveystilanteesta on kuitenkin positiivisen puolella, sillä tervehtyneitä pelaajia on useampi. Manu on tulosten puolesta alennustilassa, ja Erik Ten Hagin tulevaisuudesta on käyty jos jonkinmoisia keskusteluja. Valioliiga päättyi kahteen voittoon, mutta muuten joukkueen kevät ja koko kausi on ollut todella harmaa.

City voitti viime vuoden vastaavan FA Cupin finaalin. Myös keskinäiset ottelut Valioliigassa menivät Citylle selkeästi. Tähän saumaan otetaan Cityn vähintään kahden maalin voittoa – tasoitus saa kertoimeen pontta. Unitedilla ei yksinkertaisesti riitä paikallisvastustajan kanssa luokka.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.