Valioliiga la 04.03. klo 14:30

Manchester City - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Notkahtaako Newcastle lisää? Manchester City hyökkää täysillä Valioliiga-kierroksen avauksessa!

Newcastle matkaa Etihad Stadiumille, jossa se saa vastaansa takuuvarmasti nälkäisen Manchester Cityn. Isännillä on tulevan kamppailun jälkeen harvinaislaatuinen viikon ottelutauko, joten kentälle pyrittäneen jättämään kaikki ja vähän päälle. Taulukossa manchesterilaisten tilanne on kutkuttava – eroa kärkeen on viisi pinnaa ja keskinäinen kotiottelu piikkipaikkaa pitävän Arsenalin kanssa on yhä jäljellä. Sanomattakin on selvää, että pistemenetyksiin ei City-miehistöllä enää varaa ole.

Viime viikonloppuna Eddie Howen upeaa kautta pelaavat suojatit joutuivat pettymään, kun selvästi parempi Manchester United vei Liigacup-pokaalin mukanaan 2–0-numeroin päättyneen ottelun jälkeen. Newcastlen ei ole syytä painaa päätä pensaaseen ja pitää muistaa, että joukkueella on yhä kilpailijoita vähemmän matseja pelattuna. Pistekeskiarvolla mitattuna joukkue sijoittuu edelleen Mestarien liiga -paikoille ja tilanteen säilyttäminen lienee Newcastlelle loppukauden suurin tavoite.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Pelaajatilanteiden osalta merkittävää mainittavaa on siinä mielessä, että Bruno Guimarães on kuin onkin viime viikonlopun tärskyn jälkeen valmiina pelaamaan ja ykkösmaalivahti Nick Pope palaa puolestaan pelikiellosta kehiin. Ryan Fraser sekä Emil Krafth jatkavat vieraiden leiristä sivussa pitkäaikaisloukkaantuneina, mutta muilta osin miehistö on terveenä.

Manchester City

@ManCity
Back of the net... literally! 😅

Cityn osalta tilanne paranee niin ikään, kun sekä Aymeric Laporte että John Stones ovat toipumassa parahiksi pelikuntoon. Ensin mainittu palaa sairastelun jälkeen ja jälkimmäinen on puolestaan kuntoutunut pitkään vaivanneesta reisivammastaan. Tietenkään Pep Guardiola ja kumppanit eivät halua ottaa tässä vaiheessa mitään riskejä pelikuntojen osalta, joten Stonesin paikka saattaa toistaiseksi olla vaihtopenkki.

Manchester City on möyhinyt tylysti vastustajansa tämän vuoden kotiotteluissaan. Ainoastaan Englannin Cupin ottelu Arsenalia vastaan on ratkennut maalilla, mutta kaikissa muissa vuoden viidestä kotivoitostaan Guardiolan joukot ovat latoneet vähintään kolme maalia – kahdesti peräti neljä.

Niin iloista kuin Newcastlen nousua onkin ollut seurata, otti viime viikon tappio varmasti koville. Onko otteissa luvassa vielä nähtyäkin suurempi notkahdus? Edellisessä Valioliigan vieraskamppailussa tuli Bournemouthia vastaan vaivainen 1–1-tasuri. Pelivalinnaksi lätkäistään kotivoitto vähintään kahdella maalilla (City -1,5). Manchester City on Etihadilla pitelemätön!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Manchester City -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Manchester City -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleManchester City FC - Newcastle United FC04.03.2023