ti 04.05. klo 22:00

Manchester City - PSG

Kylian Mbappén pelikunto on iso kysymysmerkki! Mukavoituuko Manchester City johtoasemaansa?

Manchester Cityllä on tiistaina todella hyvä mahdollisuus historialliseen finaalipaikkaan Mestarien liigassa. Viime viikolla isäntä kaatoi Parc des Princesillä numeroin 1–2 PSG:n, jonka esityksestä jäi erikoisen kaksijakoinen maku suuhun. Cityllä on vieraista jo valmiiksi tukeva ote, joten on kiinnostavaa nähdä, muuttaako joukkue jotain pelaamisessaan.

Kylian Mbappé oli edellisessä Ranskan liigan ottelussa loukkaantuneena sivussa. Jos mies on vähänkään kunnossa, tämä palannee Etihad Stadiumilla PSG:n avauskokoonpanoon. Pohjevammasta kärsivän tähtihyökkääjän pelaaminen on kriittinen seikka PSG:n mahdollisuuksien kannalta. Viime viikolla nähdyssä ottelussa pariisilaisjoukkue oli avausjaksolla selvästi edellä pelaten todella laadukkaasti ja tasapainoisesti. Toinen jakso oli PSG:n osalta mahalasku, jonka aikana se vetäytyi syvälle omalle puolustusalueelle eli passivoitui. Osin oli varmasti kyse Cityn tasonnostosta, mutta myös pelillinen muutos Mauricio Pochettinon suunnalta haiskahteli hieman nenään.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Kaksi vierasmaalia on isännille tiistaina mukava patja, mutta vastassa on esimerkiksi Neymarin ja Angel Di Marian kaltaisia tähtiä, joten laiskotteluun ei ole varaa. Cityn puolustuspää on levännyt ja ainoa poissaolija koko ryhmässä on Eric Garcia. PSG:llä Idrissa Gana Gueye on varmuudella pelikiellon vuoksi sivussa otettuaan punaisen kortin edellisviikolla.

Jos PSG löytää samanlaisen vireen ja mielentilan kuin avausosan ensimmäisellä jaksolla, saa Manchester City tehdä kovasti töitä pysyäkseen finaalipaikassa kiinni. PSG:n täytyisi tehdä vähintään kaksi maalia, jotta jatkopaikka olisi sille mahdollinen. Nähtäväksi jää, kuinka suurella innokkuudella Manchester City lähtee ottamaan riskejä Neymaria ja mahdollisesti Mbappéa vastaan tukevahkossa johtoasemassa. Pelivalinnaksi poimitaan hieman tuhdimmalla panostuksella tasapeli tai vierasvoitto -vaihtoehto, jolle kerroin on kova.