ke 24.11. klo 22:00

Manchester City - PSG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Cityn ykköstähti on yhä sivussa! Yllättääkö Lionel Messin tähdittämä PSG vieraissakin?

Manchester Cityn ykköstähti on koronaviruksen vuoksi poissa ottelussa PSG:n tähtisikermää vastaan Mestarien liigassa. Viikonloppuna kotijoukkue esiintyi poissaoloista huolimatta erinomaisesti, mutta vastustajana oli Everton, eikä täysillä englantilaisjoukkueen lohkovoitosta haastava PSG. Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa ranskalaisjätti vei kotonaan selvästi pidemmän korren, mutta miten käy tällä kertaa?

Kevin De Bruynen puuttuminen kokoonpanosta on jättimäinen takaisku Manchester Citylle. Viikonloppuna se osoitti kovuutensa Evertonia vastaan 3–0-voitossaan, vaikka belgialaistähden lisäksi kokoonpanosta olivat sivussa esimerkiksi Mestarien liigastakin huilaavat Ferran Torres sekä mahdollisesti myös Jack Grealish. PSG:hen verrattuna edellinen vastustaja ei ole mittari eikä mikään – Cityn on voiton eteen onnistuttava pariisilaisia vastaan täydellisesti, eivätkä isäntien kertoimet lämmitä lainkaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

PSG on hävinnyt koko kaudella vain kahdessa ottelussa. Ensimmäisessä kilpailullisessa kamppailussaan koko sesongilla joukkue taipui Ranskan Supercupin ottelussa ja toistamiseen se hävisi lokakuun alussa Rennesille maansa pääsarjakamppailussa. Manchester Cityä vastaan joukkue pelasi kotonaan erinomaisen ottelun ja kaatoi Pep Guardiolan suojatit selkeällä paremmuudella 2–0-numeroin.

Vieraiden hyökkääjätähdet ovat pelikunnossa ja Manchester Citylle saattaa sitä kautta olla tiedossa taannoin ensimmäisen Ligue 1 -maalinsa iskeneeltä Lionel Messiltä ja kumppaneilta kylmää kyytiä puolustuspäässä. Sivussa vieraiden kokoonpanosta ovat Juan Bernat, Julian Draxler ja Rafinha. Lisäksi Georginio Wijnaldumin sekä Marco Verrattin tilanne on epävarma.

Kotikerroin on painunut todella alas, mutta vieraiden kautta pelattavat kohteet houkuttavat suuresti. Pelivalinnaksi haistellaan tasapeli tai vierasvoitto (double chance), jolle saadaan kerroin 2,60 ComeOnilta. Yhä ilman tappiota Mestarien liigassa pelaavalla PSG:llä on ehdottomasti yllätyspotentiaalia tulevassa kamppailussa!