Mestarien liiga ti 14.03. klo 22:00

Manchester City - RB Leipzig

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Manchester City teurastaa vaikka väkisin! RB Leipzig jää totaalisesti jalkoihin, mutta yllättävää se ei ole

Manchester Cityn ja RB Leipzigin edellisen viikon kohtaaminen oli taktiikkaniilojen huippukohtaaminen ja nimenomaan siitä perspektiivistä todella kiinnostava, mutta monen Mestarien liiga -fanaatikon silmissä yksi kauden tylsimmistä otteluista. Toisesta ottelusta on odotettavissa huomattavan erilainen. Avausottelussa hyödyttiin Leipzigin kurinalaisuudesta, viimeistelystä ja kotiedusta. Jo helmikuussa Manchester City oli kuitenkin selvästi edellä, vaikka ottelu oli taktista vääntöä.

Painaako Pep Guardiolan poppoo huolella urut auki, kun se pääsee Mestarien liigan neljännesvälierissä kotiyleisönsä eteen? Viime viikot ovat olleet taivaansinisille yhtä juhlaa, kun voittoja on tullut Englannin kentillä oikealta ja vasemmalla. Erityisesti helmikuun lopun 1–4-vierasvoitto Bournemouthista ja viimeistä edellisenä viikonloppuna numeroin 2–0 irronnut suvereeni kotivoitto Newcastlea vastaan ovat olleet kovaa laittoa Citizensiltä.

Isäntä pelaa kauden vahvinta jalkapalloaan ja on viimeistään nyt palannut tasolle, jota siltä odotetaan. Helpon näköistä ja homma toimii, joten mikäs siinä. Kirsikkana kakun päälle on tietysti typötyhjä sairastupa – pyöreät nolla pelaajaa sivussa. Guardiolan joukkue on tällä hetkellä onnekas monella tapaa, mutta sen se on myös ansainnut. Vieraita sen sijaan verotetaan huolella!

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
What a year, @c_nk97.

Vastikään kuntoutunut ykköstykki Christopher Nkunku on jälleen pudonnut RB Leipzigin kokoonpanosta sivuun. Tällä kertaa ranskalainen kärsii lihasvammasta, mutta sairastuvalla ei suinkaan tarvitse yksin vaivojaan potea. Alkukauden komeetalle seuraa tekevät pitkäaikaisloukkaantunut maalivahti Peter Gulacsi, puolustaja Abdou Diallo sekä keskikenttämies Xaver Schlager.

Vaikka kuinka Leipzig on monen mielestä parhaimmillaan huippuviihdyttävä joukkue, joka eittämättä on onnistumisensa Marco Rosen alaisuudessa ansainnut, on City ylivoimaisesti parempi. Manchesterilaisten kotinurmella pelattavassa toisessa osaottelussa tasoero nähdään edelliseen kamppailuun verrattuna täysin uudessa valossa, mutta yllätyksenä sen ei pitäisi kenellekään tulla. Uhmapelaajat ennustaa teurastusta ja pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahden osuman erolla (Manchester City -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Manchester City -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Manchester City -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.