UEFA Super Cup ke 16.08. klo 22:00

Manchester City - Sevilla

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester City pokkaa jälleen hopeat palkintokaappiin! Super Cupissa vastaan tulevan Sevillan alakerta on repaleinen!

Manchester City ja Sevilla kohtaavat keskiviikkona UEFA Super Cup-ottelussa Georgios Karaiskakis-stadikalla Pireuksessa. Kertauksen vuoksi: City voitti viime kaudella Mestarien liigan finaalissa Interin ja Sevilla kellisti puolestaan Eurooppa-liigan loppuottelussa Roman. City lähtee isona suosikkina Kreikan lämpimään iltaan.

*Kelpaako 30 euron ilmaisveto? Tsekkaa tipsin lopusta ohjeet!

City avasi viikonloppuna kautensa Valioliigassa, kun sarjaan noussut Burnley tyyliteltiin kumoon 0–3-lukemin. Erling Haaland oli heti kättelyssä pelipäällä ja norjalaisjätti latoi kaksi osumaa. City pelasi viikkoa aiemmin myös Community Shield-ottelun Arsenalia vastaan ja rankkareilla tuli noutaja. Kuuteen pokaaliin ei siis Cityllä ole tämän kalenterivuoden puolella asiaa, mutta tripla on toki ”ihan ok”-tason suoritus.


Sevilla otti lukua La Ligassa kotikentällä kesällä reilusti heikentyneeltä Valencialta eikä peli kulkenut kovin kaksisesti. José Luis Mendilibar äyskäröi viime sesongilla Sevillan komeasti ulos putoamistaistosta aina seitsemännelle sijalle asti, mutta Mendilibarinkin kohdalla on syytä muistaa, ettei mies ole tavallisesti ollut suurseurojen riveissä mukana kovin pitkissä projekteissa.

Cityltä on sivussa keskiviikkona Kevin de Bruyne, Rúben Dias sekä Bernardo Silva. Sevillalla on tärkeitä pelimiehiä sivussa etenkin alakerrasta, kun Marcão, Fernando ja Tanguy Nianzou eivät pysty pelaamaan. Pelataan näistä lähtökohdista Pep Guardiolan poppoota -1,5:n tasoituksella.

Betsaa Cityä ja nappaa 30 egen ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Manchester City -1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.