Mestarien liiga ke 02.11. klo 22:00

Manchester City - Sevilla

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miten kelvoton Sevilla selviää pakkopullasta Manchesterissa?

Mestarien liigassa pelataan viimeisellä kierroksella jo liuta panoksettomiakin otteluita. Manchester City on jo voittanut lohkonsa ja Sevilla jää varmuudella kolmanneksi, joten sinänsä keskiviikkona näiden kahden keskinäisessä ei ole pelattavaa. Etenkin City kierrättää keskiviikkona luultavasti rankasti.

Varmasti Pep Guardiolan ryhmästä on poissa Erling Haaland, Kyle Walker ja Kalvin Phillips. Cole Palmer lienee kunnossa ja miksei avauksessakin. Sevilla on reissussa ilman Tecatito Coronaa, Tanguy Nianzouta, Óliver Torresia ja Fernandoa. Youssef En Nesyri on kuntoutunut omasta takareisivaivastaan.

Manchester City

@ManCity
New month, same Manchester weather 🌧

#ManCity


Miten lähestytään panoksetonta peliä? City taatusti pyrkii pitämään itsellään palloa ja huolehtimaan siitä, että oma pelitapa pysyy rotaatiomiehilläkin selkäytimessä. Sevilla on prässännyt Jorge Sampaolin alaisuudessa aika pienellä aggrella ja oma pää on pysynyt ajoittain kohtalaisen puhtaana. Ei kuulosta vakuuttavalta, eihän?

Isoa panosta ei tähän panoksettomuudesta ja kokoonpanojen epävarmuudesta johtuen laiteta, mutta Manchester Cityllä on näilläkin kokoonpanoilla hyvä mahdollisuus vedellä vieraitaan kölin alta. Phil Foden, Riyad Mahrez ja Julián Álvarez ovat luultavasti hyökkäyskolmikossa ja Bernardo Silvakin voi avata. Sevilla on tällä hetkellä todella kehno nippu eikä valmentajanvaihdoskaan näytä auttavan.