Valioliiga la 08.10. klo 17:00

Manchester City - Southampton

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh, mikä kerroin! Manchesterin sinistä pyörremyrskyä ei pysäytä mikään!

Manchester City jyrää juuri nyt voitosta voittoon ja seuraavaksi teuraalle Etihad Stadiumille saapuu Southampton. Läpi syksyn otsikot itselleen ryövännyt Erling Braut Haaland avaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös lauantaina ja vierasjoukkueelle voi hyvällä syyllä odotella hikistä ja tuskaista iltapäivää.

Pyhimykset on Valioliigassa sijalla 16 eli tilanne ei kovin otollinen ole Ralph Hasenhüttlin suojateille. Joukkueella on ollut hieman epäonnea viime viikkojen tulosten kanssa – esimerkiksi Everton olisi normaalilla onnella kaatunut St. Mary’silla. Ennen Everton-matsia tukkaan tuli myös Aston Villalta ja Wolvesilta. Ei kolmatta ilman neljättä niin sanotusti.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Cityllä on kolme loukkaantumispoissaoloa lauantaina – John Stones, Kyle Walker ja Kalvin Phillips eivät ole pelikuntoisia. Southamptonilta Tino Livramento on sivussa ensi vuoden puolelle ja jo Pyhimysten keskikentälle paikkansa sementoinut Roméo Lavia palaa viheriölle todennäköisesti ensi viikolla.

Ottelut sujuvat tällä hetkellä Cityllä ”helppoa ja kivaa”-teemalla eikä tällä rosterilla se tietenkään ihme ole. Haalandin maalittomuus olisi lauantaina isomman luokan yllätys eikä Southamptonin puolesta kiinnosta lyödä vetoa millään ilveellä. Kohtalaisen maukasta kutia saadaan sen sijaan Citylle tasoituksella, joten nyt kannattaa olla nopea, kun earlyna riittää vielä namia kosolti!