Valioliiga to 19.01. klo 22:00

Manchester City - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tottenham sakkaa! Murskaako paitsiomaalin aiheuttamasta tappiosta suivaantunut Manchester City?

Manchester City hävisi osin epäonnisesti viime lauantaina paikallistaistelussa Manchester Unitedin vieraana. Tottenham puolestaan jäi pahasti telineisiin sunnuntaina, kun pelattiin North-London Derby. Toki positiivisiakin asioita vieraiden osalta on ilmassa, sillä peräti kaksi tärkeää hyökkäyspään pelaajaa palasi kehiin Arsenal-väännössä.

Vaikka Tottenham sai sekä Richarlisonin että Dejan Kulusevskin takaisin kokoonpanoonsa, oli Arsenal vastustamattoman hyvä. Kauden toinen pohjoislontoolaisten välienselvittely päättyi tykkipaitojen voittoon lopulta avauspuoliajalla tulleiden maalien turvin 0–2. Sarjakärki voitti myös kauden ensimmäisen paikallisväännön. Torstaina kehiin palannee myös Rodrigo Bentancur, joka loukkaantui MM-kisoissa.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Manchester Cityn puolelta Ruben Dias sekä John Stones ovat yhä puolustuksesta sivussa. Pep Guardiola joukkoineen joutui viime viikonloppuna melkoisen oikeusmurhan kohteeksi, kun Unitedin tasoitusmaali hyväksyttiin päivänselvästä paitsiotilanteesta huolimatta. Homma vaikutti olevan Citizensillä hallussa ennen edellä mainittua käännettä, mutta lopulta voittoon viiletti Old Traffordin isäntä maalein 2–1.

Ei sovi unohtaa, että kotonaan Manchester City on ollut tällä kaudella koko sarjan paras. Joukkue on kaapinut yhdeksässä kotikamppailussaan 22 pistettä ja latonut mykistävät 31 maalia. Vaikka vastustajan pelaajatilanne on paranemaan päin, ei se pelillisesti vakuuta. Antonio Conten miehistön tulokset ovat olleet MM-kisojen jälkeen melkoisen kirjavia ja erityisesti alakerrassa falskaa.

Erikoistilanteissa voisi olla vierailla saumaa yllättää Ederson, mutta pelitilannemaaleja tuskin nähdään. Manchester City on puolustussuuntaan todella terävä tilanteenvaihdoissa ja ne ovat käytännössä Spursin ainoa iskupaikka edellä mainittujen erikoistilanteiden lisäksi. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Manchester City -1,5). Joko Conten lähtölaskenta voidaan aloittaa?

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Manchester City -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Manchester City -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.