Valioliiga su 28.11. klo 16:00

Manchester City - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Ham tekee hienoja suorituksia, mutta Manchester City on liikaa jopa sille

Manchester City on viime aikoina alleviivannut suuruuttaan upeilla ja toinen toistaan kliinisemmillä esityksillä. Positiivisen pläjäyksensä kuluvalle sarjakaudelle on tuonut myös West Ham, jonka dominointi on muuttunut viime kauden toisen puolikkaan jälkeen hiljalleen aina odotusarvoksi. Kovia päänahkoja alkaa olla kasassa pinoittain, mutta tällä kertaa jopa sillä on edessään käsittämättömän valtaisa haaste.

Isäntä on upeassa vireessä voitettuaan upeasti kaksi kamppailua peräkkäin Valioliigassa maaliakaan päästämättä. Ennen maaottelutaukoa joukkue nollasi paikallisvastustajansa Manchester Unitedin Old Traffordilla ja viime viikonloppuna kaatui Etihad Stadiumilla Everton 3–0-lukemin. Tavallisella joukkueelle kuormitus alkaisi tuntumaan, kun keskiviikkona City pelasi lopulta sen 2–1 voittoon päättyneessä kovassa taistelussa PSG:tä vastaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Pep Guardiolan miehistö ei ole mikään tavallinen joukkue. Vaikka poissaoloja ja loukkaantumisia on yhä, vaihdosta löytyy aina tukku Valioliiga-mitat täyttäviä tuoreita jalkoja. Niinpä Uhmapelaajat ei ole lainkaan huolissaan etenkään joukkueen jaksamisesta tulevassa huippukamppailussa. West Ham pelaa upeaa kautta, eikä ole kulunut kauaakaan sen Liverpool-kotivoitosta ja muista upeista suorituksista.

City on tästä huolimatta vieraille liikaa. Bernardo Silva, João Cancelo, Rodri ja kumppanit pelaavat tällä hetkellä jopa yli odotusten. Kun isäntien tasolla operoiva joukkue pelaa äärirajoilla, jälki on rumaa – kun näiden rajojen yli mennään, joukkue on pysäyttämätön. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (City -1,5).