Valioliiga ke 03.05. klo 22:00

Manchester City - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taasko vuotavasta West Hamista teurasta? Manchester City painii täysin omassa sarjassaan!

Vahvasti kannua kohti matkalla oleva Manchester City pääsee erinomaisista lähtökohdista kotiotteluunsa West Hamia vastaan. Toki jo tässä vaiheessa täytyy olla vahvasti mielessä ensi viikon tiistaina käynnistyvä Mestarien liigan välieräkierros, jota edeltää vielä lauantain matsi Valioliigassa. Positiivista on, että huippuvireisen isännän ei tarvitse tämän viikon puitteissa matkustaa – molemmat kamppailut pelataan Etihad Stadiumilla.

West Ham on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Joukkue ei vieläkään ole täysin turvassa putoamiselta, mutta David Moyesin miehistöllä on hyvä pelaajatilanne, neljän pisteen hajurako putoamisrajaan sekä ottelu kovimpia kilpakumppaneita vähemmän pelattuna. Tämä viikko on vasarapaidoille kuitenkin armoton, sillä ensin vastassa on vieraissa Manchester City ja viikonloppuna luvassa on kotimatsi Manchester Unitedia vastaan.

Viime aikoina lontoolaispuolustus on vuotanut kuin seula. West Ham ei ole saanut Liverpoolia sen paremmin kuin viime viikolla neljä osumaa sen verkkoon viimeistellyttä Crystal Palaceakaan kuriin. Kuten sanottu, pelaajatilanne joukkueella on sinänsä hyvä. Sairastuvalla on alakerrasta ainoastaan Kurt Zouma, joka toki on merkittävä poissaolija. Yläkerrasta puuttuu italialaishyökkääjä Gianluca Scamacca.

Manchester City

@ManCity
𝗖𝗥𝗔𝗦𝗛BAR challenge! 😅

Huimassa iskussa oleva isäntä saanee ainakin Nathan Akén kokoonpanoonsa tulevassa kamppailussa. Kevin De Bruyne lienee ainakin osin varotoimenpiteenä sivussa, koska kärsii pienestä loukkaantumisesta. Pep Guardiolan työkalupakissa laajuutta, laatua ja yhteensopivuutta riittää eikä belgialaistähden poissaolo hetkauta tekemistä suuntaan tai toiseen tässä yhteydessä. Isäntä on napsinut helmikuun loppupuolelta saakka pelkkiä voittoja Valioliigassa ja mikä tahansa muu lopputulos kuin suvereeni kotivoitto olisi jättiyllätys.

Jos West Ham jakelee tällä viikolla paikkoja vastustajille yhtä helposti kuin sen trendeihin on viime aikoina kuulunut, tulee noutaja kylään tällä viikolla korkojen kera. Tällä hetkellä Manchester City pelaa niin laadukkaasti, että se ottaa takuuvarman voiton. Rumemmat numerot eivät yllättäisi lainkaan ja pelivalinnaksi maistellaan kotivoitto vähintään kolmella maalilla (Manchester City -2,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Manchester City -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Manchester City -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.