la 04.05. klo 19:30

Manchester City - Wolves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Cityn mestaruusjuna puksuttaa, mutta nähdäänkö lauantaina kuitenkin vain rutiinivoitto?

Vahvimmin Valioliigan mestaruudessa kiinni oleva Manchester City jahtaa lauantaina Etihad Stadiumilla täyttä pistepottia, joka siivittäisi Pep Guardiolan joukot ison askeleen lähemmäksi keväisiä mestaruusjuhlia. Vieraaksi tulee Gary O’Neilin käskyttämä Wolves, joka syyskuussa onnistui kaatamaan Cityn Molineuxilla. Saako City lauantaina makean revanssin?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit pelata Wolvesia ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Wolves sai viime kierroksella pitkän voittottomien pelien putkensa katki, kun Molineuxilla kaadettiin Luton lukemin 2-1. Eurooppaan O’Neilin poppoo tuskin on millään enää selviämässä, kun lauantaina tarvittaisiin varmuudella voitto Etihadilta eikä tämänkään jälkeen todennäköisesti enää riittäisi myötätuulta.

Wolves

@Wolves
Our last meeting with @ManCity ⏮️


Cityllä on näillä näkymin kaikki pelaajat käytettävissä, kun Ederson, Phil Foden ja Rúben Dias ovat palanneet harjoituksiin. Wolvesin leirissä on myös saatu hyviä uutisia, kun Pedro Neto, Jean-Ricner Bellegarde, Santi Bueno sekä Rayan Aït-Nouri ovat harjoitelleet ottelun alla. Craig Dawson, Leon Chiwone sekä Noha Lemina ovat sivussa Susilta.

Cityn kertsit on painettu ottelupäivän aattona sen verran matalalle, että vastapeli maistuu kohtuullisella panoksella. Pelataan siis Wolvesia +2,5:n tasoituksella. Motivaatioetu on tietysti Cityllä, mutta ei Wolvesilla sentään peli vielä täysin panokseton ole eli kovaa taisteleva Susilauma pitäisi viheriöllä esiintyä.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Wolves +2,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.