Valioliiga su 22.01. klo 16:00

Manchester City - Wolves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uutta Valioliigassa: tyhjä sairastupa! Manchester City on omaa luokkaansa myös terveyspuolella

Manchester City nousi torstaina upeaan voittoon kahden maalin takaa-ajoasemasta, kun Tottenham kaatui Etihad Stadiumilla numeroin 4–2. Tällä hetkellä aurinko paistelee muutenkin varsin mukavasti isäntien leiriin eikä vähiten sarjan parhaan terveystilanteen myötä. Wolves on eittämättä hieman piristynyt, mutta tämä Mount Everest jää väistämättä valloittamatta susilaumalla.

Wolves on väläytellyt, mutta toistaiseksi tuloksissa ei merkittävää parannusta ole Julian Lopeteguin aikakaudella nähty. Karmeaa puolustustaistelua on tiedossa Etihad Stadiumilla, mutta Cityn vieraana olisi käytännössä pakko onnistua maalinteossa ja usein kerta ei riitä – jos siis pisteitä haluaisi mukaansa ottaa. Wolves ei saa edes kovin merkittävää lepoetua, sillä se taisteli tiistaina FA Cupin uusinnassa Liverpoolia vastaan ja hävisi Molineuxilla 0–1-numeroin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kuten tiedetään, Manchester City on monella tapaa ainutlaatuinen joukkue. Tällä hetkellä ei kuitenkaan niin perinteisessä mielessä kuin yleensä. Sairastupa on nimittäin täysin tyhjä ja Citizensin tapaus on ainoa laatuaan koko sarjassa. Tästä on hyvä Pep Guardiolan rakentaa ja vaihtoehtoja esimerkiksi sunnuntain avaukseen riittäisi vaikka vastustajalle jaettavaksi, mutta niin tämä homma ei toimi.

Wolvesilla Chiquinho, Pedro Neto, Sasa Kalajdzic sekä Boubacar Traoré jatkavat sairastuvalla ja erityisesti jälimäisen menetys on todella kriittinen. Lopeteguilla ei ole ensimmäistäkään Traorén saappaat täyttävää keskikenttäpelaajaa ja muutenkin konehuoneelle kaivattaisiin kiperästi apuvoimia. Aukeaako rahakirstu vielä lisää tammikuussa? Se saadaan nähdä pian. Pablo Sarabia saapui hiljattain vahvistamaan joukkueen hyökkäystä ja debyytti lienee luvassa jo sunnuntaina.

Sairastupansa tyhjentänyt City ottanee suvereenin voiton ja Wolvesilla ei ole tässä taistelussa mitään mahdollisuuksia. Onko jälleen huippuvireisen Riyad Mahrezin aika loistaa? Vai onko joku muu lopulta sankari? Näillä kysymyksillä ei ole sinänsä väliä, sillä City-kokoonpano pursuaa laatua ja Guardiola voi tehdä mitä hauaa susilauman kustannuksella. Lopetegui joukkoineen jää nuolemaan näppejään – betsivalinnaksi lätkäistään kotivoitto vähintään kolmella osumalla (City -2,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Manchester City -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Manchester City -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.