Mestarien liiga ke 14.09. klo 22:00

Manchester City - Dortmund

Manchester Cityn Erling Haaland tuhoaa käsittämättömillä tilastoilla! Kylvettääkö mies myös entistä seuraansa?

Manchester City sai muiden Valioliiga-joukkueiden tavoin vapaaviikonlopun kansallisen suruajan myötä. Joukkue on ollut alkukaudella käsittämättömän kovassa iskussa ja ennen kaikkea Erling Haaland on lunastanut välittömästi jopa suurimmat odotukset. Mestarien liigassa seuraava haastaja on Dortmund, josta ei isännille merkittävää vaaraa ole odotettavissa. Iskeekö norjalaiskomeetta jälleen Cityn murskavoittoon?

Ensimmäisellä Mestarien liiga -kierroksella Pep Guardiolan miehistö haki 0–4-vierasvoiton Sevillasta. Haaland viimeisteli ottelussa kaksi maalia ja muista osumista vastasivat Phil Foden sekä Ruben Dias. Tällä hetkellä 22-vuotias norjalaistykki on peräti viiden kilpailullisen ottelun maaliputkessa, jonka aikana osumia on synytnyt keskimäärin kaksi per ottelu. Tahti on suorastaan käsittämätön ja tällä hetkellä on jopa yllättävää, jos Haaland ei maalia jossain ottelussa tee.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Dortmundin kelvolliset puolustustilastot alkukaudelta ovat vain silmänlumetta, kun taivaansininen vaara pyyhkii joukkueen yli keskiviikkona. Manchester City on tällä hetkellä kenties maailman paras jalkapallojoukkue, eikä Dortmundilla ole tässä matsissa mitään asiaa lähellekään pisteitä. Hieman joukkueelle tuli lunta tupaan jo viime viikonloppuna, kun RB Leipzig hakkasi kotonaan Edin Terzićin miehistön 3–0-numeroin.

Vielä avauskierroksella Dortmund pystyi kaapimaan 3–0-voiton selvästi heikompaa FC Kööpenhaminaa vastaan. Nyt viime kausien maalipyssy Haaland on vastapuolella ja joukkueen voiton eteen vaadittaisiin ennennäkemättömän hyvän suorituksen lisäksi kosolti tuuria. Tietyllä tavalla on kiinnostavaa nähdä, millaisen dominanssin norjalaissensaatio entistä joukkuettaan vastaan järjestää. Vierailija tätä ei voi odotella muuten kuin kauhunsekaisin tuntein.

City tekee tässä matsissa erittäin suurella todennäköisyydellä vähintään kolme osumaa, jolle saataisiin kertoimeksi vaivainen 1,64. Haalandin kahdelle osumalle tarjotaan kuitenkin edelleen palautusta 2,70-kertoimisena, vaikka parin maalia alkaa olla miehelle vähintään vakio! Lapulle laitetaan, että norjalainen onnistuu vähintään kahdesti entisiä pelikavereitaan vastaan.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalintekijä, väh. 2 – Erling Haaland” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,40 (2 x 2,70).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 540€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkkitalletuksella vain 270€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa