su 12.05. klo 18:30

Manchester United - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenal murskaa! Millaisen kokoonpanon nöyryytetty Manchester United saa kaivettua jalkeille?

Arsenalilla on pakkovoitto, jos se haluaa säilyttää toiveensa mestaruudesta. Manchester City siirtyi yksinään kuskin paikalle voitettuaan lauantaina ja nyt joukkueet ovat pelanneet yhtä monta matsia. Old Trafford ei tietenkään ole helppo paikka vierailla, mutta juuri tällä hetkellä Manchester United vaikuttaisi olevan täysin tuuliajolla jäätyään maanantaina totaalisesti Crystal Palacen jalkoihin.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Isäntien pelaajatilanne on kehno. Pelkästään puolustuksesta ovat telakalla Tyrell Malacia, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Harry Maguire, Lisandro Martinez sekä Willy Kambwala. Lisäksi Mason Mount sekä Anthony Martial ovat varmuudella sivussa ja Bruno Fernandesin, Marcus Rashfordin sekä Scott McTominayn tilanne on kysymysmerkki.

Joukkueiden tasoero tällä hetkellä on huima. Viime maanantaina Crystal Palace koulutti Erik ten Hagin miehistöä peräti maalein 4–0 ja numerot kuvastivat täysin ottelun kulkua. Manchester United oli suoranaisessa tuulimyllyssä lilliputin koulutuksessa Selhurst Parkilla. Kun vastaan saapuu seuraavana mestaruutta jahtaava Arsenal, ovat hyvät neuvot kalliita. Huippukauden pelannut Mikel Artetan miehistö on kliininen ja tasainen suorittaja, jolla ei ole erityisempiä nousu- tai laskusuhdanteita. Jälkimmäistä pukkaa puolestaan isännille juuri nyt.

Entisestään Arsenalin asemaa kuskin paikalla lisää isäntien epävarma pelaajatilanne. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että vierailla ei vastaavasti ole ensimmäistäkään peluria loukkaantuneena. Takehiro Tomiyasu sekä Bukayo Saka vaikuttaisivat olevan pelikunnossa, joten Artetalla on paras mahdollinen miehistönsä jalkeilla. Pohjoislontoolaiset eivät jätä mitään saumaa punapaidoille ja Uhmapelaajien pelivalinta on vierasvoitto vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Arsenal -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.