FA Cup ma 10.01. klo 21:55

Manchester United - Aston Villa

Jättiparannus puolustuksessa! Säväyttääkö peli-iloa uhkuva Manchester Unitedin konkaritoppari jälleen?

Manchester United on kärsinyt isoista ongelmista myös valmentajavaihdoksen jälkeen. Joukkue on kuitenkin saanut levätä viikon edellisen ottelunsa jälkeen, mikä on seuraavina viikkoina todella harvinaista – ainakin ohjelman mukaan pelattaessa. Uuden managerin myötä isänniltä on toki nähty tuloksellisesti selvästi vähämaalisempia kamppailuita, mikä on sattumaa vain osittain. Aston Villalle maalinteosta ei Old Traffordilla helppoa tule. Betsimielessä ottelusta kaivetaan mukava kohde maltillisella (2/5) panostussuosituksella kehiin maanantain kunniaksi!

Manchester Unitedin kapteeni Harry Maguire on loukkaantuneena sivussa ja puolustuspermanentissa ryhmitys on vaihtunut jatkuvasti. Kaikesta huolimatta tekeminen ryhmän alakerrassa on vallinnut Ralf Rangnickin alaisuudessa huomattavasti johdonmukaisempaa ja toisteisempaa kuin aiemmin. Saksalaisvalmentaja ei ole ollut ryhmässä kauaa, mutta kuudessa tämän luotsaamassa ottelussa joukkue ei ole kertaakaan päästänyt yhtä maalia enempää.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edellisessä kamppailussa Phil Jones pelasi ensimmäistä kertaa aikoihin ja esitti heti yksilötasolla vakuuttavampia otteita kuin yksikään punapaitojen puolustaja koko kaudella. Rangnick ei ole kovin järkevä, jos Jones ei saa lisää näyttöpaikkoja. Victor Lindelöf on jälleen kunnossa sairastettuaan koronaviruksen aiheuttaman taudin, mutta Eric Bailly ei pelaa ollessaan Norsunluurannikon matkassa African mestaruuskisoissa.

Aston Villa on pelannut kohtuullisesti Steven Gerrardin managerikaudella, joka alkoi marraskuussa. Edellisen ottelunsa joukkue pelasi toissa viikon lauantaina, jolloin sillä oli suuria vaikeuksia päästä koville maalipaikoille ja hyödyntää niitä Brentfordin vieraana. Sittemmin Trezeguet sekä Bertrand Traore ovat hetkellisesti jättäneet joukkueen niin ikään Afrikan mestaruuskisojen takia.

Pelivalinnaksi otetaan Manchester Unitedin nollapeli (Aston Villa alle 0,5 maalia). Dean Henderson aloittanee kotijoukkueen maalilla ja Lindelöf sekä Jones saa luultavasti mahdollisuuden toppariparina. Luke Shaw saa pelata tulevassa kamppailussa, sillä Valioliigassa edessä oleva pelikielto ei koske Englannin Cupia. Vieraiden tuoreen hankinnan Philippe Coutinhon pelaaminen on epätodennäköistä.

10 euroa pelirahaa