Mestarien liiga ke 20.10. klo 22:00

Manchester United - Atalanta

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ole Gunnar Solskjærin kello tikittää Manchesterissa — vastustaja Atalanta takaa sen, että ottelussa nähdään vauhtia!

Tik tok, tik tok. Manchester United on todella huonossa runissa, ja putki olisi syytä katkaista, tai saattaa Ole Gunnar Solskjærin päivät olla luetut Manchester Unitedin päävalmentajana. Tänä saapuu Atalanta vieraaksi, mikä tarkoittaa paljon juoksemista sekä haastavaa ottelua. Kykeneekö “Punaiset paholaiset” kääntämään kurssia, vai meneekö kausi pilalle ennen kuin se on edes kunnolla alkanut?

Manchester Unitedin urakkaa helpottaa, että Atalantalla on pari avainpelaajaa sivussa. Nimittäin wingbackit Hans Hateboer sekä Robin Gosens huilaavat. Tämä tarkoittaa siis, että Joakim Mæhle ja Davide Zappacosta pelaavat wingbackeina. Ensiksi mainitun pelaaminen ei ole ongelma ja tanskalainen on urheilullinen. Zappacostalla ei kuitenkaan riittänyt Valioliigassa viimeisten vuosien aikana, joten hän saattaa olla vaikeuksissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kokemus sekä Atalantan syystemi tarkoittavat kuitenkin sen, että Zappacosta tuskin hätäilee vaan perusvarmoja ratkaisuja löytyy ympäriltä. Muita poissaoloja ovat Matteo Pessina sekä Berat Djimsiti. Entä United?

Aaron Wan-Bissaka kärsii pelikiellosta, joten Diogo Dalot korvaa hänet. Dalot on hieman kyseenalainen alaspäin, joten tätä on myös mietittävä. Ole Gunnarina harkitsisin 3-4-1-2-muotoa ja ylimääräistä puolustustukea sekä mies-miestä-vastaan asetelmaa. Raphael Varane sekä Anthony Martial ovat niin ikään sivussa. Miltä matsi näyttää?

Tässä on syytä uskoa, että tontteja tulee runsaasti molemmille. 50/50 maalimäärälinja on 3.25 luokkaa. Okei. Eli Atalanta juoksee valtavasti ja Manchester United tykkää niin ikään juosta. Kaiken lisäksi saattaa vastaavat ottelut, missä peli on avointa tarkoittaa, että eräs portugalilainen kärki osoittautuu kliiniseksi ja hyödylliseksi. Cristiano Ronaldo on erittäin todennäköisesti tänään tehoilla.

Järkevin pelivalinta näillä kertoimilla tähän matsiin on yli 1.5 maalia ensimmäisellä jaksolla. Atalanta on käytännössä Leeds steroideilla, joten tietyllä tapaa pitäisi italianot sopia Unitedille. Samalla ei pidä koskaan poissulkea Manchester United alakerran tuhnuilua, joten on mahdollista, että vuotaa omiin.

Kotiyleisön edessä ja Mestarien liiga valojen alla pimeässä. Voi olla varma, että United tulee hyvällä ilmeellä matsiin. Kaiken lisäksi mahdollistaa viisi vaihtoa uutta energiaa penkiltä, joten pelaajat voivat juosta sen pienen ylimääräisen. Jos nähdään tylsä 0-0 jakso, niin on maailmankirjat sekaisin.

Jos jostain syystä ei veto osuisi, niin tarkoittaa se, että livestä löytyy toisella jaksolla kuitenkin hyvä tsäänssi tehdä hilloa maalimäärillä. Ainakin pitäisi odottamaa kuitenkin tulla tarpeeksi ekalla jaksolla.