Mestarien liiga ti 12.12. klo 22:00

Manchester United - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heittääkö Manchester United itsensä lopullisesti roskikseen? Bayern Münchenillä ei huolen häivää!

Bayern München saapuu Old Traffordille ilman huolen häivää. Joukkue on lohkovoittonsa varmistanut jo hyvissä ajoin, mutta isännän tilanne on täysin toinen. Manchester United sössi Turkissa, eikä pudotuspelipaikka ole enää sen omissa käsissä. Edes torstailiigan pudotuspeleihin varmuudella päästäkseen kotijoukkueen on pakko voittaa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Manchester United jakoi joululahjoja etuajassa – peräti jo marraskuun puolella. Joukkue johti Galatasarayta vierasnurmella mukavan turvallisesti jo 1–3, kunnes alkoi André Onanan karmea munailu. Parhaimmillaan maailman lahjakkaimpiin maalivahteihin rinnastettu kassari osoitti jälleen, miksi hän ei ole samalla viivalla laadukkaimpien virkaveljiensä kanssa. Se on toki ollutta ja mennyttä, mutta pudotuspelipaikka Mestarien liigassa näyttää erittäin epätodennäköiseltä.

Jotta isäntä pääsisi oman suorituksensa turvin edes Eurooppa-liigan pudotuspeleihin, olisi sen napsittava voitto tiistaina. Bayern München tuskin jarruttelee, vaikka Thomas Tuchelilla on nyt selkeä tilaisuus hieman antaa huiliaikaa tärkeimmille pelaajilleen. Kummassakaan leirissä ei olla säästytty loukkaantumisilta, mutta pahempi tilanne on kotijoukkueella.

Manchester United

@ManUtd
Taking collective responsibility 🤜🤛

Tap below to watch today's #UCL press conference in full ⤵️

#MUFC

Erik ten Hagilla voi olla edessään vielä suurempia ongelmia, sillä kokoonpanollinen ukkoja on jo valmiiksi sivussa ja nyt kuorma Manchesterin punapaidoissa keskittyy todella vahvasti tämänhetkisen avauskokoonpanon pelureille. Otteluita on ollut viime aikoina paljon ja lisää tulee, joten jo valmiiksi väsyneiden pelaajien olisi välillä päästävä vetämään happea. Bayern Müncheniä vastaan tiistaina ei huilivuoroja ole mahdollista jakaa.

Isäntien sairaslistalla ovat puolustajat Lisandro Martínez, Victor Lindelöf ja Tyrell Malacia sekä keskisektorin tärkeimmät pelaajat Christian Eriksen ja Casemiro. Hyökkäyspään pelaajista Mason Mount ei ole ainakaan täydessä kunnossa, Jadon Sancho odottelee siirtoa muualle ja loukkaantuneiden listan täydentää Amad Diallo.

Manchester Unitedin on pakko olla aloitteellinen ja tavoitella voittoa, koska tappiolla loppukausi europelien osalta lentää automaattisesti roskikseen ja suurella todennäköisyydellä tasapeli toisi saman kohtalon. Vieraiden hyökkäyspään potentiaali ja leveys on viimeistään tässä vaiheessa kaikilla tiedossa, eikä helppoa iltapuhdetta ei isännille ole luvassa. Viihdearvoa tuskin jää tämän kaksikon kohdatessa tälläkään kertaa puuttumaan ja pelivalintana toimii yli 3,5 maalia -kohde.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 3,5 maalia kertoimella 2,16.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.